Saulkrastos pazudušā zēna meklēšanā iesaistīti aptuveni 150 cilvēki; vēl tik pat brīvprātīgos aicina palīgā

Patlaban meklēšanā iesaistītie cilvēki turpina pārbaudīt mežu un tajā esošās stigas, bet iepriekš jau pārmeklēti tuvējo dārziņu pagalmi, kā arī mežs vairāku kilometru rādiusā.

Notikuma vietā ierodas papildspēki no policijas un armijas. Meklēšanā iesaistījušās gan VP, gan Saulkrastu novada Pašvaldības policijas, gan Nacionālo bruņoto spēku (NBS), gan Zemessardzes amatpersonas, kā arī organizācijas “Bezvests.lv” pārstāvji un citi brīvprātīgie. Meklēšanā joprojām tiek izmantots arī NBS helikopters.

Kā ziņots, nepilnus trīs gadus vecais Rūdolfs ceturtdien vakarā pazuda no kādas dārza mājas teritorijas Saulkrastos, dārzkopības kooperatīvā “VEF-Biķernieki”. Piektdienas rītā ap plkst.7 mežā tika atrasts kāds zēns, taču izrādījās, ka tas nav meklētais Rūdolfs.

Pazudušais Rūdolfs bija ģērbts kreklā ar zili baltām rūtīm, baltos šortos ar zilu un sarkanu svītru sānos, kā arī baltās zeķītēs un pelēkās sandalēs.

Policija lūdz nekavējoties ziņot ikvienu, kurš pēdējo stundu laikā kooperatīvā “VEF-Biķernieki” apkārtnē redzējis klīstam mazu bērnu bez vecākiem.

AVOTS: FOCUS.LV 

Pievienot komentāru