ŠAUSMAS: Indijā piedzimst teļš ar cilvēka seju VIDEO

Savādajā video redzams nesen piedzimis teliņš ar pārsteidzoši izteiksmīgiem cilvēka sejas vaibstiem. Indijas ciema iedzīvotāji teliņu jau paspējuši padarīt par iemiesojumu vienam no saviem dieviem – Višnu, raksta apollo.lv.

Izdevums «Mirror» ziņo, ka īpašais teliņš piedzima kāda Ziemeļindijas ciema govju patversmē un uzreiz pārsteidza klātesošos ar savu izskatu – teliņam bija cilvēka acis, deguns un ausis. Diemžēl teliņš stundu pēc piedzimšanas nomira.

Baumām izplatoties, ciemu pārpludināja apkārtesošo ciemu iedzīvotāji, kas tic, ka teliņš ir Višnu iemiesojums.

Videomateriālā redzams, ka cilvēki stikla kastē ievietotajam teliņa līķītim dāvina ziedu virtenes un klanās tā priekšā, lai gūtu Višnu svētību.

Ciema iedzīvotāji tic, ka teliņš ir «Gokarāns» – Višnu 24. inkarnācija, tāpēc tiek plānota tempļa celtniecība.

50 gadus vecais biznesmenis Mahešs Kathūrija (Mahesh Kathuria), kurš atceļoja, lai apskatītu teliņu, teica: «Dievs piedzima no vietējās govs ķermeņa. Mēs esam atnākuši uz šejieni, lai gūtu tā svētību».

Savukārt 55 gadus vecais govju patversmes vadītājs žurnālistiem skaidroja: «Tas ir brīnums, ka teliņš piedzima tieši šajā patversmē. To apskatīt ir atnākuši tūkstošiem cilvēku. Mēs teliņu kremēsim pēc trīs dienām, bet pēc tam uzbūvēsim tam templi. Ir redzams, ka šis iemiesojums cilvēkos ir radījis padevības sajūtu un vēlmi lūgties.»

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru