Ārsti teica, ka viņas meitai ir parastas iesnas, bet izrādījās DAUDZ ĻAUNĀK!

Kad Kellijas Čepmenas 5 gadus vecā meita Lilī Meja kādu rītu pamodās ar klepu, viņa uzreiz nojauta, ka tā nav parasta saaukstēšanās. Pēc mātes teiktā, meitene izskatījās vāja, un uz viņas ādas bija dīvaini zilumi un izsitumi. Bet, kad Kellija aizveda meitu uz vietējo slimnīcu, medicīnas māsa, kas apskatīja Liliju Meju, neredzēja neko aizdomīgu.

29 gadus vecā Kellija no Apvienotajā Karalistes norādīja, ka slimnīcā viņu uztvēra “māti-paranoiķi”, kas mēdz visu dramatizēt, bet viņa juta, ka ar viņas meitu, kaut kas nav kārtībā.

Māsa aizsūtīja Liliju Meju mājās, pieņemot, ka viņa vienkārši saķērusi kādu vīrusu, bet dažas dienas vēlāk, Čepmena atklāja šaušalīgu patiesību.

Izsitumi Lilijai Mejai izskatījās arvien sliktāk. Kellija atzina, ka viņas mātes instinkts deva trauksmes zvanu!

Viņa atkal veda meitu uz slimnīcu, un šoreiz uzstāja uz tikšanos ar ārstu. Viņš uzreiz saprata, ka meitenei nav labi, un veica viņai asins analīzes. Rezultāti bija neapmierinoši.

Pēc mazāk nekā 2 stundām Kellijai paziņoja, ka viņas meitai ir akūta limfoblastiska leikēmija. Šī slimība ir rets vēža veids, kas ietekmē pacienta kaulu smadzeņu šūnas. Tā ir reti sastopama bērniem, kas izskaidro to, kāpēc neviens nevarēja prognozēt to Lilī Mejai.

Līdz sirds dziļumiem Kellija bija neapmierināta ar to, kā pret viņām izturējās slimnīcā un ka neviens ātrāk neatklāja meitas slimību.

Viņai bija simptomi, bet viņi nepievērsa tam uzmanību.” kādā intervijā saka Čepmena. “Tas noveda mani dusmās,, bet tagad mums nav citas izvēles, kā doties uz priekšu.”

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru