Vecāki veda dēlu uz operāciju, bet ārsts bez vaicāšanas veica vēl vienu procedūru. Vecāki bija par to pateicīgi! FOTO

Atrašanās slimnīcā nav diez ko patīkama lieta. Protams, ir arī laimīgi izņēmumi, bet nevienam nepatīk būt slimam. It īpaši, ja ārsts saka, ka nepieciešama operācija. Vēl jo vairāk- mazam bērnam. Kā gan viņam nebaidīties, pat, ja blakus ir mamma vai tētis. Bet Viskonsīnas bērnu slimnīcā bērniem patīk. Un viss tikai tāpēc, ka tajā strādā apbrīnojamais Aikāsāp!

Kad kāds zēns (viņa vārds nav zināms) devās uz operāciju Viskonsīnas bērnu slimnīcā, neviens negaidīja, ka operācija tiks veikta arī viņa labākajam draugam. Zēns bija slimnīcā ar savu mīļāko rotaļlietu. To pamanīja ķirurgs, kuram vajadzēja bērnu operēt, un pārliecināja mazuli, ka arī viņa “labākajam draugam” ir steidzami nepieciešama operācija. Un viņš ir gatavs to darīt par brīvu.

Mūsu slimnīcā šī nav pirmā reize” saka galvenais ārsts. “Dažreiz mēs pārģērbjamies par multfilmu varoņiem, lai iepriecinātu slimos bērnus. Tāpēc rotaļu operācija – tas ir tikai vēl viens veids, kā nedaudz atvieglot slimo bērnu atrašanos šeit!”

Bet, ja darbinieki ir pieraduši pie tā, tad zēna vecākiem šāds pasākums bija patīkams pārsteigums!

Vairāk tādu ķirurgu, kā ārsts Grotte! Viņš savu profesiju uztver ne tikai kā pienākumu, bet ieliek tajā savu dvēseli. Grotte operējis ne vienu vien rotaļlietu, par ko liecina pateicības pilnie vārdi no vecākiem, kuru bērni ārstējušies šajā slimnīcā:

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru