Šausminoša traģēdija Brazīlijā! Tas, ko izdarīja šie nelieši, nav prātam aptverams!

Prokurors Pablo Luz de Beltrands, kas nodarbojas ar šo lietu, oficiāli paziņoja par izmeklēšanas uzsākšanu, taču atzīmēja, ka viņam nav visas informācijas, jo ielejas teritorija ir ļoti plaša, un piekļuve tai ir ierobežota.

Ir vērts atgādināt, ka Džavari ielejā ir vismaz 14 dažādas ciltis, kuru kopējais iedzīvotāju skaits ir aptuveni 3000 cilvēku. Jāņem arī vērā, ka lielākā daļa no viņiem ir ārkārtīgi negribīgi sazināties ar ārpasauli.

Sāra Šenkere, Survival International pārstāve, šādu rīcību sauc rīcību genocīda slepkavību un tajā pašā laikā norāda, ka šādi gadījumi ir rezultāts neveiksmīgai Brazīlijas nacionālajai politikai, kas vērsta uz pamatiedzīvotāju aizsardzību.

Diemžēl šādi incidenti ir izplatīti Latīņamerikas valstīs kopumā un īpaši Brazīlijā. Ne visi cilvēki izturas ar pacietību un cieņu pret citām kultūrām, rasēm, reliģijām, un tas noved pie šādām briesmīgajiem lietām.

Bet katrs no mums var padarīt šo pasauli mazliet labāku. Mums ir jāmācās saprast un pieņemt citu viedokli, ieaudzināt cieņu un toleranci. Un tad, kādu dienu sliktākās ziņas jums būs tikai slikta laika prognoze.

Līdz tam šādas šausminošas lietas nedrīkst atstāt bez uzmanības…

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.com

COMMENTS

Pievienot komentāru