Septiņas pazīmes, ka tu esi indigo pieaugušais. Izlasi un uzzini!

Foto – Pixabay

Jēdziens “indigo cilvēks” ir radies salīdzinoši nesen, par to pastiprināti runā beidzamajos pārdesmit gados, bet starp mums ir daudz pieaugušu indigo cilvēku. Lūk, septiņas īpašības, kas ļaus noteikt, vai tu esi viens no viņiem

1. “Kāpēc?” ir tavs iecienītais jautājums
Pieauguši indigo cilvēki reti uztver realitāti, pamatojoties uz “tikai tāpēc, ka”. Viņiem ir spēcīga vēlme saprast, kāpēc tā, bet ne citādi. Indigo pastāvīgi uzdod jautājumus, tiecas izprast notiekošā jēgu. Viņi apšauba nevienlīdzību, ciešanas, naidu un karu. Viņi nespēj saprast, kas baro necilvēcīgumu.

2. Tev nepatīk autoritātes un režīmi
Indigo cilvēki netic, ka patiesība ir kāda cita viedumā. Un sākas tas jau skolā, kad viņi strīdas ar vispārpieņemtajiem izglītības un pasaules iepazīšanas principiem.

Citu cilvēku acīs indigo ir lieli strīdnieki un miera jaucēji. Tomēr tas nav ļaunuma dēļ, bet tāpēc, ka viņi nevēlas klusēt un grib saprast.

Indigo paši sevī kultivē nepatiku pret tradicionālām politiskām un sociālām sistēmām.

Tā vietā viņi koncentrējas uz kaut kā jauna radīšanu. Viņi aktīvi piedalās ekoprojektos un strādā sabiedrības labā, piemēram, par ārstiem.

3. Tu nespēj noskatīties citu ciešanās
Indigo cilvēki ir jūtīgas un dziļas personības. Viņi bieži atsakās no sekošanas ziņām, bet ne vienaldzības dēļ. Indigo bada, karu un stihiju postījumu vērošana ir traumatiska pieredze. Viņu pašsajūta uzlabojas, kad kļūst zināms, ka no kādas nelaimes izdevies izvairīties.

Kopumā empātija indigo ir tik augsta, ka traģēdiju ainas viņos raisa patiesas sāpes.

4. Tu mīli dzīvniekus
Indigo cilvēki jūtas tuvi dzīvniekiem, ziedo labdarībai un gatavi glābt dzīvniekus savām rokām.

Indigo bauda dabu, audzē telpaugus. Dokumentālas filmas par dzīvniekiem un planētas skaistumu ir labākais, ko viņi sagaida no ekrāna.

Indigo uzstāj, ka dzīvnieki un cilvēki ir vienlīdzīgi un savstarpēji atkarīgi.

5. Tu pazīsti izmisumu
Daudzi pieauguši indigo cilvēki pazīst depresiju, bezpalīdzības sajūtu un izmisumu. Šīs sajūtas sakņojas pusaudža vecumā un turpinās vēlāk dzīvē. Tās rodas tāpēc, ka indigo cilvēki nesaprot, kāpēc cilvēki kaitē viens otram, gandē dabu un dievina naudu. Indigo šajā ainā vienkārši “neierakstās”.

Pieaugušiem indigo cilvēkiem grūti sadraudzēties ar citiem cilvēkiem. Viņi baidās, ka apkārtējo acīs izskatīsies dīvaini. Bet paši indigo nebaumo, neinteresējas par svešiem naudas makiem un popkultūru.

6. Tu piedzīvo neparastas izjūtas
Indigo cilvēkiem jau no agrīna vecuma ir interese par garīgo attīstību. Indigo bērni nereti piesakās apmeklēt reliģijas nodarbības vai sakrālas celtnes. Viņi šo interesi nezaudē, pat ja ģimene nav reliģioza.

Pieauguši indigo ir atvērti garīgiem jautājumiem un reliģijām, bet neuztver reliģiozas dogmas. Iespējams, viņi var sajust spokus un eņģeļus.

Materiālajā pasaulē indigo nenēsā pulksteņus (tie var apstāties), jūt grūtības, lietojot datoru un citas tehnoloģijas.

11:11 – šos ciparus pulkstenī bieži redz indigo cilvēks, kad sadomā tajā ieskatīties.

7. Tev piemīt spēcīga vajadzība atrast dzīves mērķi
Bieži pieaugušu indigo cilvēku mērķis ir mainīt pasauli un padarīt to labāku. Tomēr viņiem ne vienmēr izdodas pie tā nonākt. Sabiedrībā, kur svarīgs centīgs darbs, politiska vara un patēriņš, indigo bieži piedzīvo neveiksmes.

Iemācīties ieklausīties intuīcijā ir pirmais solis, kas jāsper indigo cilvēkam.

Intuīcija to aizvedīs pie cilvēkiem, kuriem ir tādas pat vērtības.

Pieauguši indigo cilvēki var kardināli izmainīt ierasto realitāti. Ja tev šķiet, ka tu varētu būt viens no viņiem, turpini sevi pētīt. Dod sev iespēju ienest pasaulē gaismu un mīlestību.

Avots: Esotericblog

Pievienot komentāru