Septiņi šausminoši Melnā zirneļa pareģojumi. Vai iespējams noticēt?


Par Melno Zirnekli dēvēja franciskāņu mūku, kas dzīvoja 14. gs. beigās–15. gs. sākumā. Viņa grāmata “Ranjo Nero. Mūžīgā grāmata. Orākuls” atrasta 500 gadu vēlāk, un mūsu laikabiedri to sapratuši labāk nekā viduslaiku cilvēki. Lūk, daži pareģojumi, kurus apkopojusi parapsiholoģijas profesore Alla Vostrikova.

1. 16. gadsimta sākumā notiks baznīcas šķelšanās, kuru vadīs Martins L.

2. 20. gadsimta 2. pusē Romas pāvests, kuram ir divi vārdi, tiks ievainots atentātā, kas notiks laukumā, klātesot lielam cilvēku pūlim. Šāvējs būs bezdievis turks. Pats pontifiks paliks dzīvs un piedos uzbrucējam.

3. 20. gadsimta vidū Eiropas centrā izveidosies briesmīgs sarkans viesulis. Kā zirneklis tas izpletīsies uz trijām debesu pusēm — uz rietumiem, dienvidiem un austrumiem un turpināsies septiņus gadus.

4. Notiks milzīgas sēnes sprādziens. Tā būs neizmērojami augstāka par cilvēka augumu un melna. Paši lielākie būs trīs sprādzieni — divi — zemē, kur piedzimst rītausmas dieviete Aurora, viens — Tartarijā.

5. Kas notiks Tartarijā, tas atbalsosies visā pasaulē. 1925. gadā tur sāks valdīt sātaniskā “sarkanā” mācība, baznīcas nolīdzinās līdz ar zemi, bet mācītājus slepkavos.

6. No kalniem nonāks cilvēks ar dūmiem no mutes (“Orākula” laikā tabaku Eiropā vēl nepazina, un Nero nezināja, kā citādi dēvēt kūpošu pīpi). Viņam būs bakurētaina seja un izkaltusi roka. Šis cilvēks kļūs par milzīgās zemes tirānu — “šausmīgo lāci”. Pēc “šausmīgā lāča” pavēles daudzi tiks nogalināti ar uguni pakausī (ar pulveri lādēto šaujamieroču 15. gadsimta sākumā vēl nebija). Dzīvi palikušie vadīs dzīvi bez savas gribas, kā ganāmpulks, kamēr beigsies viņa valdīšanas laiks.

7. Tiks radīti spoguļi, kuros cilvēki atspoguļosies lielos attālumos, kā arī gliemežnīcas, kuras dzirdēs cilvēka balsi un runās cilvēka balsī.

“Gribat — ticiet, negribat — neticiet…” sacīs skeptiķi, kuri slimo ar šaubu šizofrēniju un mūžam dzīvi kā Ļeņins mauzolejā. Jā, tiešām — bija vai nebija Martins Luters, atentāts pret Romas pāvestu Jāni Pāvilu II, Otrais pasaules karš, atomsprādzieni Hirosimā un Nagasaki, kā arī Černobiļā? Vai tika izgudrots telefons un televizors? Kas to lai zina. Skeptiķi vēl aizvien šaubās.

Pievienot komentāru