Sešas veiksmīgākās horoskopa zīmes. Uzzini, vai esi starp tām!

Zivis

Visai trauslam, melanholiskam un dažkārt pat depresīvam cilvēkam, kādi ir Zivju zīmē dzimušie, ir neparasti atrasties veiksmīgāko un laimīgāko zīmju topā, vai ne? Kāpēc? Lieta ir tāda, ka Zivis bieži iegūst visu kāroto, pateicoties savām pievilcīgajām īpašībām.

Katrai Zivju “sugai” ir savas īpašības, bet jebkuram šīs zīmes pārstāvim ir kas tāds, kas ļauj viņam vai viņai saņemt vēlamo, nepieliekot īpašus pūliņus. Zivis var būt vājākas un neaizsargātākas, un tās gribas aizstāvēt. Šī zīme var viegli iegūt uzticību. Zivis prot klausīties un iekarot
labvēlību.

Turklāt ne vienmēr Zivis to darīs apzināti. Cilvēkiem patīk, ja viņus uzklausa un nesavtīgi palīdz, tāpēc ir gatavi dalīties ar Zivīm savā veiksmē.

Tieši Zivju zīmes pārstāvji seko Volanda padomam: “Nekad un neko nelūdziet! Nekad un neko, īpaši tiem, kuri stiprāki par jums! Paši piedāvās, un paši iedos!”

Ūdensvīrs

Arī Ūdensvīram ir daudz iespēju gūt panākumus, pateicoties to netradicionālajai domāšanai. Tāpat kā Dvīņi, Ūdensvīri ir ļoti sabiedriski, bet bieži mēdz būt diezgan izvēlīgi kontaktos. Ja Ūdensvīrs ir atklājis visu jauno, ar prieku uzņemsies jaunu darbu un nebaidīsies no grūtībām, tad panākumi viņam ir nodrošināti.

Ūdensvīram ir mainīgs dzīves spēku krājums, kaut gan reizēm liekas, ka otrādi: viņš var šķist vājš, bet tas ir tikai uz brīdi.

Ūdensvīram piemēroti neordināri rīcības modeļi. Viņš ir tieši tas cilvēks, kurš var piedāvāt pilnīgi absurdu ideju, par kuru kāds teiks: “Tas ir tik neticami, ka var nostrādāt!”

Auns

Veiksme daudzējādā ziņā nosaka Auna ātrumu un spēju rīkoties. Šī, iespējams, ir visriskantākā zodiaka zīme, kas var pieņemt ātru lēmumu. Gandrīz vienmēr Auns ir gatavs nekavējoties sākt rīkoties.

Tāpēc viņš var būt ļoti veiksmīgs, ja viņš nonāks īstajā vietā īstajā laikā: piemēram, pēdējā brīdī paspējis iekāpt transportā vai laikus atradis vajadzīgo cilvēku, no kura bija atkarīgs liktenis, utt.

Bet lēmumu pieņemšanas ātrums var arī kaitēt. Steidzīgums ir gan draugs, gan veiksmes un panākumu ienaidnieks. Tāpēc viennozīmīgi nosaukt Aunus par veiksmīgiem ir ļoti grūti.

Tomēr Auns ir tā zīme, kas spēj pietuvināt savu veiksmi, jo nekad neskumst un drosmīgi iet uz priekšu, neraugoties uz neveiksmēm.

Avots: “Gornnisa”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Pļāpu horoskops. Kuras zodiaka zīmes nespēj klusēt?

TESTS. Izvēlies rudenīgo lapiņu un uzzini, vai tava vēlēšanās piepildīsies!

Pievienot komentāru