FOTO: Mangaļos pamet piesietu sunīti “komplektā” ar barības somu

Ekrānuzņēmums no Facebook

Sadarbojoties ar Rīgas pašvaldības policiju Dzīvnieku policija meklē personu, kura 27. augustā pameta savu suni Mangaļu prospektā 50, Rīgā, piesienot pie staba un blakus sunim atstājot mugursomu ar dzīvnieku pārtiku.

Iespējamās dzīvnieka īpašnieces apraksts – sieviete, vecumā virs 40 gadiem, tumši sarkani mati, košs sporta tērps, melni sporta apavi.

27. augustā ap plkst.15.45. sieviete redzēta iekāpjot pieturā Zvejas iela, sabiedriskā autobusā Nr.24 maršrutā Abrenes iela – Mangaļsala;

27. augustā ap plkst.16.00 sabiedriskā transporta pieturā Mangaļu prospekts, virzienā uz Rīgas centru.

Šobrīd suņu meitene atrodas gādīgā aprūpē Dzīvnieku patversme “Ulubele”.

Dzīvnieka atstāšana bez aprūpes, piesienot pie staba ir klasificējama kā cietsirdīga attieksme pret dzīvnieku. Šāda rīcība ir aizliegta un sodāma, atgādina dzīvnieku policijā.

“Ja jums ir sarežģīta dzīves situācija, vienmēr ir iespēja lūgt palīdzību dzīvnieku patversmēm vai dzīvnieku aizsardzības organizācijām. Lūdzam atsaukties līdzcilvēkus, kuri ir redzējuši vai atpazinuši attēlā redzamo dzīvnieku vai tā iespējamo īpašnieku! P.S. Aicinām personu, kura atstājusi suni bezpalīdzīgā stāvoklī, piesienot pie staba, pieteikties dzīvnieku policijā.”

Pievienot komentāru