Šī no “Titānika” izgrieztā scēna būtu padarījusi filmu vēl miljons reižu labāku! VIDEO

“Titāniks” – grandioza filma, kas tika uzņemta 1997. gadā. Tā saņēma “Oskaru” 11 kategorijās, atnesa slavu režisoram Džeimsam Kameronam un galveno lomu aktieriem Keitai Vinsletai un Leonardo di Kaprio. Bet Selīnas Dionas “My heart will go on” kļuva par galveno romantisko hitu, un ir cieņā joprojām.

Ir zināms, ka tās filmas versijas garums, kas tika izrādīts kinoteātros, bija apmēram trīs stundas. Visu šo laiku aizrautīgie skatītāji vēroja lainera “Titāniks” vēsturisko bojāeju 1912. gadā.

Kuģis bija milzīgs, varēja uzņemt aptuveni divus tūkstošus pasažieru, bet nogrima pēc sadursmes ar aisbergu sava pirmā reisa laikā. Un lielākā daļa tā pasažieru gāja bojā ledainajā okeāna ūdenī.

Uz tuvojošās katastrofas fona attīstījās Rozas un Džeka mīlas stāsts. Viņa- nedaudz izlutināta, bet lepns un kaprīza augstākā slāņa pārstāve. Bet viņš- nabaga puisis, ar ne tik labvēlīgu dzīvi kā Rozai, bet ļoti brīvību mīlošs un talantīgs. Viņus kavē sociālā nevienlīdzība, sabiedrība, kas rada stereotipus, stingrā Rozas māte un viņas nežēlīgais līgavainis.

Tas viss trīs stundu garumā. Bet kopējais uzņemto ainu garums ir piecas stundas. Tas nozīmē, ka ir daudzas ainas, gan alternatīvas, gan papildu, kuras nav iekļautas filmas pēdējā versijā.

Tāpēc klīst tik daudz baumas, ka šim stāstam varētu būt pavisam citas beigas. Sentimentālie skatītāji, uzzinot par to, parasti parāda iztēli un dažādos veidos apvieno pāri un atdzīvina Leo viņu izdomātajā filmas “Titāniks” versijā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru