Piecgadniece apprec savu labāko draugu! Aiz šī notikuma slēpjas ļoti skumjš stāsts! FOTO

Iespējams, ka mūsu pasaule ir netaisnīgākā un ļaunākā vieta visā Visumā, un kādu iemeslu dēļ viss notiekošais tikai apstiprina šo biedējošo pārliecību. Protams, mazliet pārspīlēts, jo bieži vien slikto ziņu ēnā paliek kas priecīgs un labsirdīgs.

5 gadus vecā Sofija Čiapalone ir jau pārcietusi vairāk operāciju nekā lielākā daļa no mums. Pirmā ķirurģiskā iejaukšanās tika veikta nākamajā dienā pēc meitenes piedzimšanas. Fakts ir tāds, ka viņai ir ģenētiskais defekts – sirds slimība. Ārsti deva viņai divus gadus, bet drosmīgā meitene nodzīvojusi jau piecus gadus.

Tuvākajās dienās viņai ir gaidāma vēl viena operācija, un tādēļ Sofija atzinās mātei, ka viņa vēlētos apprecēties ar savu labāko draugu Hanteru Laferjeri, kuram ir tikai seši gadi. Māte, zinot, ka meitene jebkurā brīdī var mirt, pārrunāja to ar puikas māti, un viņas nolēma sarīkot meitenei svētkus.

“Mans 6 gadus vecais dēls pienāca pie manis un teica, ka grib precēties ar savu draudzeni Sofiju. Tas ir svarīgs lēmums pirms viņas nu jau trešās sirds operācijas” paskaidroja Treisija, Hantera māte. “Uz bērnu dārza izlaidumu viņš lūdza viņai nopirkt sarkanu rožu buķeti, jo sarkanā krāsa ir viņas mīļākā krāsa. “Es darīšu visu iespējamo, lai tikai Sofija būtu laimīga!” Tāpēc mēs izdomājām šo kāzu foto sesiju īstajos kāzu kostīmos uz dzelteno lapu fona…”

Lai piepildītu mazās meitenes sapni, viņi palūdza savai draudzenei Marisai Baleti-Lavuju, kas strādā fotomākslas studijā Sassy Mouth Photography, lai novada viņiem foto sesiju. Uzņēmuma vadība nolēma to darīt bez maksas.

Protams, pašu kāzu nebija, bet fotogrāfijas izskatās kā no īstām svinībām. Sniegbaltā kleita, pušķis, līgavainis, ar kuru viņa sadevusies rokās, viss izskatījās kā īsts.

Fotogrāfe neaizmirsa, ka viņas priekšā tomēr ir bērni, tāpēc ir arī bildes, kurās viņi kopā spēlējas spēļu laukumā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru