Dienas horoskops 15.11.2017.

Auns

Iespējams, ka jūsu uzmanība tiks palikšanai patiesam pret sevi pašu un jūsu vajadzību izteikšanai tuvākajiem cilvēkiem. Lai gan tas ir svarīgi, nedariet to tādā veidā, kas varētu šķist neiejūtīgs vai pat konfrontējošs. Ja jūtat vajadzību pēc brīvības, paskaidrojumi, nevis prasības, būs daudz labāki, lai jūs iegūtu to, ko vēlaties.

Vērsis 

Šī ir diena, kurā jāvērš uzmanība uz jūsu veselību un jāpievēršas fiziskai, garīgai un dvēseliskai labklājībai. Jūs parasti dodat priekšroku praktiskai pieejai, šajā gadījumā tas var palīdzēt pārliecināties par to, kā jūs jūtaties, jo fiziskie simptomi dažkārt var būt sakņojušies emocionālajā nelīdzsvarotībā.

Dvīņi

Šodien gaisā virmo mīlestība, var parādīties jauna romantiska aizraušanās. Nebrīnieties, ja tas atgādinās kaut ko no pagātnes, iespējams, atgādinot jums par draugu vai mīļāko, kurš tevi ievainoja. Saglabājiet izpratni par to, kas ir tagad un kas ir pagātne, un izmantojiet iespēju atbrīvoties no novecojušiem domāšanas modeļiem.

Vēzis

Šodien jūs, iespējams, atrodaties savā komforta zonā, rūpējoties par mājām un ģimeni. Lai gan tas ir kluss, iespējams, pašaizliedzīgs darbs, tas var arī būt ļoti patīkami, un šodien tas var radīt iespējas augt un virzīties uz priekšu jūsu ceļā. Atbalstot citus, jūs varat izkopt mērķi savā dzīvē.

Lauva 

Šodien ir laba diena, lai izteiktu savas unikālās un individuālās idejas, dalītos tajās ar līdzīgi domājošiem draugiem un apsvērt to, kā padarīt tās par realitāti. Jūs varat satikties ar kādu jaunu cilvēku, kas būs ietekmīgs, mudinot jūs turpināt sasniegt savus sapņus un iesaistīties liktenī.

Jaunava

Šodien jūs varat justies nedroši, iespējams, apšaubīt sevi vai domāt, vai esat izvēlējies pareizo ceļu. Veltiet kādu laiku, lai pārbaudītu savas vērtības un prioritātes dzīvē, kā arī to, kā jūs ikdienā izmantojat šīs vērtības. Ja kaut kas nav līdzsvarā, izveidojiet plānu, lai atgrieztos uz ceļa.

Svari

Lai gan jūs parasti gribat saglabāt mieru un dažkārt pat mainīt savus uzskatus, lai tie atbilstu jūsu apkārtējo cilvēku uzskatiem, šodien ir diena, kad jums ir drosme par savām pārliecībām un aizstāvat to, kam ticat. Savas personības izteikšana var likt justies neērti, bet ilgtermiņā tas ir draudzīgāk gan pret sevi, gan apkārtējiem.

Skorpions

Šodien varat būt dziļos meklējumos, risinot jebkādas emocionālas problēmas, kas jums neļauj virzīties uz priekšu. Lai gan tas var likties dramatiski, visticamāk, jūs nebaidieties saskarties ar savu tumšāko pusi, jo jūs zināt bagātību, ko tajā var atrast. Patiešām, tas var dot jums dziedināšanu un atjaunot pašvērtējuma izjūtu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru