Dienas horoskops 15.11.2017.

Strēlnieks

Jūs, iespējams, pavadīsiet laiku kopā ar draugiem, vai varbūt strādājot kā komandas daļa. Jūsu pozitīvā pieeja un optimistiskā attieksme tiks atbalstīta, un jūs varat palīdzēt citiem pamanīt to, ko jūs darāt. Šī ir laba diena strādāt pie tā, lai pārvarētu jebkādas šaubas par sevi, kas var kavēt jūsu attīstību.

Mežāzis

Šodien var rasties problēmas, kas, iespējams, liek jums pārvērtēt to daļu no sevis, ko jūs parasti gribat ignorēt. Ja esat bijis nežēlīgs, lai sasniegtu savus mērķus, atkāpieties un pārbaudiet, vai šajā procesā neesat nodarījis pāri kādam citam. Mērķu sasniegšana ir laba lieta, bet ne uz jūsu attiecību rēķina.

Ūdensvīrs 

Jūs varat ļauties veciem domāšanas veidiem, kas ir gan dāvanas, gan izaicinājums. Izpētiet savus viedokļus un noskaidrojiet, kas vēl ir spēkā un kas ir mainījies. Dažreiz pieturēties pie pazīstamā var būt noderīgi, taču tas var arī atturēt mūs no pieaugšanas un dzīvesveida veidošanas. Pārliecinieties, ka jūs joprojām ticat saviem uzskatiem un vērtībām.

Zivis

Jūsu intīmas attiecības šodien var radīt problēmas, ar vecām sāpēm vai negatīviem modeļiem, kas tiek atjaunoti. Lai gan tas var būt sāpīgi, ja mēs saskaramies ar mūsu ēnām, mēs varam atrast dziedināšanu un atbrīvot iestigušo emocionālo enerģiju. Tas ļauj mums pāriet uz pozitīvāku pašvērtējumu un uzticības sajūtu gan sev, gan apkārtējiem.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru