Šie vecāki pret savām 9 mēnešus vecajām dvīnītēm izturējās ļoti nežēlīgi! Būsi pārsteigts, uzzinot kādu sodu viņi saņēma!

ASV, Oklahomas štatā tiesa piespriedusi kādam pārim 130 gadu ilgu cietumsodu par nežēlīgu izturēšanos pret bērniem, ziņo The Sun.

Aislīna Millere un Kevins Fouvlers tika arestēti drīz pēc tam, kad viņu deviņus mēnešus vecās dvīnītes tika nogādātas slimnīcā kritiskā stāvoklī. Policiju izsaukuši ārsti, kas bija ieradušies apraudzīt mazuļus. Izmeklēšanas laikā tika secināts, ka Millere un Fouvlers ilgu laiku turējuši bērnus badā un antisanitāros apstākļos.

Slimnīcas medmāsas intervijā medijiem sacīja, ka zīdaiņi izskatījušies pēc skeletiem, kas aplipuši ar ekskrementiem – abām netīrības dēļ bija izveidojušās sāpīgas čūlas un iekaisumi, jo vecāki viņām nebija mazgājuši un mainījuši autiņus.

Medicīniskās apskates laikā vienai no dvīnītēm ausī atrada izkārnījumus, savukārt otrai ārsti dzimumorgānos atrada mēslu mušu kāpurus. Abiem bērniem caur brūcēm uz muguras esot spiedušās cauri lāpstiņas.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru