Dienas horoskops 16.11.2017.

Auns

Šodien jūsu prātu aizņems domas par attiecībām un emocionālo drošību, un prātosiet, ko jūs patiesībā vēlaties un gaidāt no ciešām attiecībām. Jums emocionālā drošība, iespējams, nāk no zināšanām, ka jūs spējat uzņemties vadību un sevi aizstāvēt, un jūs būsiet piesardzīgi pret ikvienu, kas jums tuvosies.

Vērsis 

Šodien vari piedzīvot procesu, kas vērsts uz realitātes atklāšanu tuvās attiecībās, apjaušot, kas ir reāls un kas ir romantiskie ideāli. Iespējams, ka jūs vēlaties, lai jūsu romantika sakņojas noskaņojumā (domā par ziediem un šokolādēm!), nevis kādos abstraktos ideālos, un jūs varat kļūt nepacietīgs, ja jūsu partneris dod priekšroku otrajam.

Dvīņi

Šodiena var būt diezgan ikdienišķa, un jūs pat varat izjust garīgās stimulācijas trūkumu. Tā vietā, lai apjuktu, priecājieties par to, kas jādara un par ko jārūpējas, jo no tā jūs varat mācīties. Pārdomātās perspektīvas maiņa var būt ļoti spēcīga un tikpat vienkārša kā izvēlēties ierasto ceļu.

Vēzis

Jūsu valdnieks Mēness šodien ir apslāpēts, peldoties Skorpiona dziļajos ūdeņos, un jūs varat izjust, ka jūsu noskaņojums nav tik mainīgas kā parasti. Šī ir laba diena radošam darbam un izteiksmes spilgtumam. Gaisā var būt arī romantika, varbūt jaunas attiecības, kas kaut kādā veidā būs liktenīgas.

Lauva 

Šodien jūs, iespējams, pievērsīsieties mājām un ģimenei un varēsiet atrast radošas iespējas. Ja jūs interesē ģimenes vēsture, šī ir laba diena, kad meklēt skeletus priekšteča skapī, un varbūt tos iznest gaismā. Tajā var būt kaut kas vērtīgs, no kā mācīties.

Jaunava

Jūs, iespējams, atklāsit, ka šodien ir grūti komunicēt, jo emocionālas saites ir daudz dramatiskākas nekā jums patiktos. Mēģiniet iet ar straumi, jo jums ir iespēja sazināties ar savu intuīciju un injicēt nedaudz iztēles savā parasti loģiskajā analīzē. Atlaidiet nepieciešamību pēc pilnības, un lietas kļūs vieglākas.

Svari

Jūs, iespējams, cenšaties sasniegt panākumus, jo īpaši darbā, un tas var atstāt jums sajukuma un neapmierinātības sajūtu. Ieklausieties sevī, lai redzētu, vai veids, kā jūs nopelnāt iztiku, atbilst jūsu vērtībām un ideāliem. Atrtodot līdzsvaru starp materiālo realitāti un jūsu ideālu ievērošanu, jums vajadzētu iegūt skaidrību.

Skorpions

Šodien jūs, iespējams, esat savā elementā, izpaužot savas dziļākās emocijas un atspoguļojot savu iekšējo seju. Centieties neievilkt citus nevienā drāmā, tā vietā izmantojiet iespēju palielināt pašnovērtējumu un dziļāk izpētīt savu tumšo pusi un bagātības, kuras var tur slēpties.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru