Dienas horoskops 16.11.2017.

Strēlnieks 

Šodien var rasties sajūta, ka esat iestrēdzis, nevis jūsu ierasti optimistiskajā elementā. Jums var būt kādas šaubas par to, ka esat slēpies pats no sevis vai vienkārši cenšaties uzturēt savu ierasto ticību dzīvei. Tā vietā, lai ignorētu jebkādas sarežģītas jūtas, atvēli sev kādu laiku vienatnē, lai noskaidrotu, kas aiztur jūs un iegūtu zināmu skaidrību.

Mežāzis

Citi var veicināt jūsu šaubas, varbūt likt tev šaubīties par sevi vai saviem mērķiem. Iespējams, ka viņi vienkārši nenovērtē to, ko jūs cenšaties izdarīt, tāpēc meklējiet līdzīgi domājošas dvēseles, kam būs lielāka izpratne. Jūsu mērķu sasniegšana var šķist tāla, bet jūs panākat vienmērīgu progresu.

Ūdensvīrs

Jūs, iespējams, šodien pievērsīsities savai karjerai un mazliet apšaubīsiet savu aicinājumu, domādams, vai tas ir pareizais ceļš. Tas ir veselīgi, jo lieta, kas notiek kā pašsaprotama, var novest pie tā, ka mēs iestrēgstam. Iespējams, ka jūs vēlaties karjeru, kas ir vairāk jēgpilna, nevis koncentrēties uz materiālajiem panākumiem, tāpēc pārliecinieties, vai esat uzticīgs saviem ideāliem.

Zivis

Šodien ir laba diena, lai koncentrētos uz savu garīgo ceļu vai arī to, kas jūsu dzīvē ir svarīgs. Tas var būt kas garīgs vai var būt saistīts ar radošumu vai dziedināšanu. Katrā ziņā, šodien var radīt spēcīgu intuitīvu saikni un dziļu dziedināšanu sev vai citiem. Neaizmirsti pamanīt savus individuālos mērķus.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru