Sieviete izglābās no divmetrīgas haizivs uzbrukuma +VIDEO

 

Par baiso notikumu stāstīja un atcerējās 30 gadīgā Izabella Fabre (Isabelle Fabre). Viņa ir ceļotāja, kas vēlas iepazīt nepazīstamas un svešas vietas. Sieviete dodas uz dažādām pasaules malām, kur nodarbojās ar aktīvu dzīvesveidu, fotografēšanu un video filmiņu uzņemšanu. Kaitsērfings Austrālijā nebeidzās viņai traģiski, taču varēja beigties. Kādā momentā Izabella savā tuvumā pamanīja tumšu siluetu, taču domāja, ka tas ir delfīns un turpināja vizināties uz dēļa.

Tikai pēc tam, kad divmetrīgā haizivs papeldēja zem dēļa, sieviete saprata, ka viņai draud briesmas. Tajā pašā laikā haizivi ieraudzīja arī sievietes draugs, kurš vadīja bezpilota lidaparātu no sauszemes. Viņš centās Izabellu vest līdz krastam, bet tajā brīdī sieviete minējusi, ka visa dzīve viņai paskrēja gar acīm.

Par laimi, sērferi palīdzēja sievietei nokļūt ātri sauszemē. Sieviete trīcēja nokļuvusi uz cietzemes. Izabella ir darījusi vēl daudz ko ekstremālu: uzkāpusi 65 metrīgā kokā un peldējusi kopā ar jūras lauvām. Baltā haizivs (Carcharodon carcharias) viņas atmiņās paliks vienmēr, jo tā bija tā diena, kad viņa vairs nezināja vai tiks pie sava drauga un ģimenes. Baltā haizivs ar saviem asajiem zobiem ir spējīga sakost visus peldošos objektus okeānā, kas ir viņu ceļā. Periodā no 1990. gada līdz 2011. gadam baltā haizivs ir traumējusi 139 cilvēkus, bet 29 no tiem nogalinājusi. Izabellai tiešām ļoti paveicās!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: goneva.net.ua

Pievienot komentāru