Šīs 5 zodiaka zīmes ir vissarežģītākās

2. vieta – Auns

Otrajā pjedestāla vietā lepnie un pašpārliecinātie Auni – impulsīvās zodiaka zīmes pārstāvji. Kareivīgā Marsa bērni spēj iznīcināt visu, kas gadu gaitā ir uzcelts. Mājas, ģimeni, karjeru – Aunam ir pilnīgi vienalga, ko salauzt.

Mērķtiecību Aunam neatņemt: lai sasniegtu mērķi, uguns zīme ies pāri līķiem ar izmisīgu neatlaidību. Aunam sievietei vienmēr ir taisnība, un nekā citādi. Tajā ģimenē, kurā dzīvo Auns, nav garlaicīgi- pastāvīgas kaislības garantētas.

1. vieta – Skorpions

Lūk, arī sarežģītākā zodiaka zīme. Bravo, Skorpioni! Šīs draudīgās zīmes pārstāvji ieņem pirmo vietu rangā, nepieliekot daudz pūļu. Viņu raksturs ir nāvīgs neprāta, pašcieņas un nežēlīgas attieksmes pret pasauli maisījums, kas tiek papildināts ar pilienu aukstasinības. Plutona bērni nebaidās no grūtībām un ir gatavi pat upurēt savu dzīvi, lai sasniegtu mērķi.

Pastāv baumas, ka Skorpioni priekšnieki ir īsti uzurpatori. Ar šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir grūti atrast kopīgu valodu, jo viņi nenogurstoši kritizē un indē. Daži Skorpioni spēj apgūt hipnozes paradumus, lai gan nevar noliegt viņu dabisko šarmu!

Katras zodiaka zīmes pārstāvjiem ir unikālas iezīmes, kas zināmā mērā ietekmē viņu likteni. Tomēr šie pieci līderi ir sarežģītāki nekā citi, jo patronu zvaigznes tiem devušas ļoti neērtas rakstura iezīmes. Izrādiet nedaudz pacietības spītīgajai sievai- Aunam vai nepanesamajam bosam- Skorpionam, jo jebkuru problēmu var atrisināt ar smaidu sejā!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru