Šīs asinsgrupas īpašniekiem varētu būt citplanētu DNS!

Kamēr citās asinis grupu asinīs ir noteiktas olbaltumvielas, negatīva rēzus faktora asinīs tās trūkst.

Cilvēki ar rēzus negatīvu asinsgrupu ir no 10 līdz 15 procentiem pasaules iedzīvotāju, un tagad zinātnieki aizdomājušies kasa galvas, jautājot: kur ellē radusies šī asins grupa?

Pētnieki secināja, ka nesen atklātās asins grupas izcelsme aizsākās apmēram pirms 35 000 gadiem, un tā ir saistīta ar noteiktām ciltīm. Lai sniegtu pilnīgāku priekšstatu par to, kas ir Rh negatīvā rase, lūk, daži fakti: no Āzijas iedzīvotājiem apmēram 1% ir šāda asinsgrupa, afroamerikāņiem aptuveni 3%, bet baltās rases pārstāvjiem ir milzīgs daudzums šādas specifiskas asinsgrupas īpašnieku skaits.

Neņemot vērā raksturīgās asinsgrupas īpašības, daži zinātnieki izgaismo tās patieso izcelsmi un atbild uz jautājumiem.

Daži pētījumi liecina, ka šīs grupas īpašniekiem parasti ir augsts IQ līmenis , zaļas vai zilas acis, ir fiziski un garīgi attīstīti, kā arī tiem ir zemāka ķermeņa temperatūra nekā pārējo asins grupu īpašniekiem.

Situācija kļūst vēl sarežģītāka, kad runa ir par grūtniecēm, kam ir šī asins grupa, jo tās bieži vien ir pakļautas komplikācijām, dzemdējot mazuli ar pozitīvu Rh faktoru. Šādos gadījumos mātes organisms var mēģināt nogalināt augli.

Apkopojot faktus, var izdarīt tikai vienu secinājumu: iespējams, citplanētieši ir paviesojušies uz mūsu planētas dažās īsās vizītēs, un šajā procesā devuši cilvēkiem negatīvo asins grupu. Bet kas ir vēl interesantāk: visi tie, kuri apgalvoja, ka viņus ir nolaupījuši citplanētieši, ir negatīva Rh faktora īpašnieki. Bet pagaidām šis bioloģiskais noslēpums ir apvīts ar noslēpumiem un misticismu.

Kas zina, varbūt šī asins grupa nākotnē ļaus mums uzzināt daudz jaunu pārsteidzošu faktu.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru