Šīs horoskopa zīmes RUDENĪ gaida kaislīgas attiecības un liktenīga tikšanās

Pavisam nesen bija vasara, bet jau nemanāmi piezadzies rudens. Rudens no seniem laikiem ietver arī maģisku spēku, mīlestību un labas pārmaiņas.

Tieši daudzām vientulīgām zodiaka zīmēm rudens sola jaunas jūtas un pārmaiņas. Esiet uzticīgi saviem uzskatiem, un šis rudens iepriecinās daudzas zodiaka zīmes. Ticība sirdij un dvēselei jūs pie tām aizvedī.

Paskatīsimies, kādas zīmes ietekmēs Venera. Atcerieties, ka Venera atrodas piektajā mājā, un viņa atbild par mīlestības attiecībām.

Svari

Venera pārvalda Svarus. Šajā laikā ir iespējamas spēcīgas simpātijas un jaunas iepazīšanās. Taču nav vērts visu analizēt, pasaule ir mainījusies un jūs vilties.

Ieraugot jaunu cilvēku savā dzīvē, novērtējiet situāciju un neļaujieties pretējā dzimuma manipulācijām. Ja jūs sapratīsiet, ka jums ir vajadzīgs kāds, kas jums patiešām vajadzīgs, droši stūrējiet laulības ostā.

Strēlnieks

Strēlniekam jāuzmanās no krāpniekiem un šarlatāniem tuvākajā apkārtnē.

Strēlniekam vēlams ieklausīties savā sirdī. Tas palīdzēs atpazīt cilvēku, ar kuru kopā būs labi. Romāns būs ilgstošs un ar pozitīvu iznākumu.

Mežāzis

Mežāzis rudenī būs norūpējies par savas karjeras izaugsmi. Plūtona un Saturna savienojums pareģo pilnīgu biznesa un naudas lietu pārbūvi. Jūsu krīze, dārgie Mežāži, beigsies 2020. gada rudenī. Būs vēlme sākt kaut ko jaunu. Veiksmīgs laiks biznesa uzsākšanai vai darba maiņai.

Jaunava

Mīļās Jaunavas, jums nāksies pagaidīt. Rudens ir jūsu laiks, tomēr ne mīlestībā, bet finansiālā labklājībā. Pagaidiet, drīz viss nokārtosies. Jums arī būs jārunā par notikumiem, tikai jāapbruņojas ar pacietību un jāgaida.

Lauva

Lauvas, beidziet mocīties! Iepazīstieties ar rudenīgu romānu. Jums būs grūti, bet jūs visu pārvarēsiet ar prieku. Lauvas pilnībā pārņems šīs jūtas. Savstarpējā mīlestība, kaisle, emocijas un enerģija. Jūs varat pārdzīvot sīkas nepatikšanas, jo blakus būs spēcīgs plecs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, kā vienmēr, savā repertuārā. Būsiet neatvairāms un šarmants. Taču ar mīlestību nejoko. Jūs ilgi nevarēsiet būt vieni. Pat ja jūs dodat priekšroku vienam cilvēkam, tā nav nekāda nelaime. Tikai līdz oktobra beigām vecā mīlestība atgādinās par sevi un satrauks dvēseli.

LASI ARĪ ŠOS HOROSKOPUS!

Piecas horoskopa zīmes SEPTEMBRĪ gaida baltā svītra dzīvē – laime un panākumi

Niknākie cilvēki pēc Austrumu horskopa. Kā dusmas izpaužas katrā zodiaka zīmē?

COMMENTS

Pievienot komentāru