Šīs kāzas apspriež visā pasaulē! Malaiziešu princese apprec parastu menedžeri! FOTO

Pagājušajā nedēļā notika kāzas, par kurām runāja visā pasaulē. Apprecējās vienīgā Malaizijas sultāna Džohora meita, 31 gadu vecā Tunku Tuna Amiņa. Īpašu ažiotāžu izraisīja tas, ka līgavas dēļ viņas izredzētais pārgājis uz islāmticību.

28 gadus vecais Deniss Verbaas dzimis Holandē. Jau kādu laiku viņš nodarbojās ar futbolu, taču viņš nespēja sasniegt ievērojamus panākumus sportā. Taču tajā pašā laikā viņš izmēģināja sevi kā modeli, bet, pēc tam, kad pakāra savus bučus uz nagliņas, kļuva par Singapūras “Tampins Rovers” futbola kluba mārketinga menedžeri.

Trīs gadus atpakaļ Deniss satika Tunku kafejnīcā. Starp viņiem uzplauka romāns, kas pārauga milzīgās jūtās. Savas mīļotās dēļ Deniss pat kļuva par islāmticīgo, nomainot savu kristīgo vārdu un kļūstot par Muhammadu Abdullahu!

Ietekmīgie Tunku vecāki neiejaucās kāzu plānos nepareizās līgavaiņa izcelsmes dēļ. Gluži otrādi, viņi patiesi atbalstīja viņu meitas izvēli un pat pasūtīja kāzu raidīšanu tiešajā ēterā!

Pilsētas laukumos tika uzstādīti milzīgi ekrāni, kuros tika pārraidīta ceremonija. To vēroja tūkstošiem iedzīvotāju. Kāzas bija svētki visiem Malaizijas iedzīvotājiem, jo īpaši Džohoras sultanātam, no kurienes nākusi līgava!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru