Dienas horoskops 25.08.2017.

Auns

Sajutīsiet mīlestību visapkārt sev. Jūsu zīme atrodas pārpilnības pozīcijā, lai saņemtu un novērtētu. Pavadiet dienu kopā ar ģimeni un mīļajiem vai uzturieties ciešā kontaktā ar tiem. Izvēlies mīlestību! Tas ir viss!

Vērsis

Jums šobrīd ir viss! Mīlestība un karjera ir sakārtota, un tagad garīgā puse klauvē pie jūsu durvīm. Šis ir lielisks laiks, lai dotos savos paša meklējumos. Jūs varat tikt aicināts izmēģināt kaut ko, kas liek justies mazliet neaizsargātam!

Dvīņi

Šodien var rasties vienmērīgāka izpratne par to, ko darīt tālāk. Saturna izvietojums pretēji jūsu zīmei liek domāt, ka jūsu dzīvē nepieciešams kaut kas jauns Ir pienācis laiks pateikt “jā”! Jūsu atslēgvārds šeit ir cerība!

Vēzis

Tava sirds ir ieguvusi visu nepieciešamo informāciju šajā laikā. Tagad tā visa ir jāapdomā. Šodien ir lieliska diena meditācijai vai pasākumu plānošanai, kas saistīti tikai ar tevi. Jums noteikti vajadzēs mazliet “SAVA” laika! Joga šodien ir tavs labākais draugs!

Lauva

Jūsu dzīvē iestājas harmonija. Variet sajust īstu atvieglojumu pēc ilgas skriešanas. Iespējams, esat izveidojis daudzus garīgos savienojumus, un vairāk jaunumu ienāk jūsu dzīvē! Saziņa paceļas vēsturiskā līmenī!

Jaunava

Iespējams, jūsu prātu kaut kas nodarbina. Mekuram tuvojoties Saulei, jūs, iespējams, turpināt sarunas ar citiem par sociāliem līgumiem vai relativitāti. Tas, kas baro tavu dvēseli, šajā laikā baro citus. Jūs esat svarīgs daudzu mīlestības avots! Rozā ziedi ir svarīgi jūsu dārzam!

Svari

Šobrīd variet justies maziņš vai nenoturīgs. Šī ir lieliska diena māksliniekiem un komunikatoriem, kuri jutās mazliet bloķēti. Atveriet savu prātu plūsmai un redzēsiet nepieciešamās izmaiņas tieši tev priekšā. Daudziem četri ir spēka numurs!

Skorpions

Mīlestība var ienākt jūsu dzīvē šajā laikā. Jūs šobrīd esat mazliet neaizsargāts. Ļaujiet sev vēlreiz just un atvērties. Šī ir diena, kad jūs neko nevarat uzņemties, bet ļaujiet lietām izbaudīt to patieso izaugsmi. Paļaujieties uz spēku! Zelts ir jūsu spēka krāsa!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru