Šis puisis pārveidoja buldozeru par reālu tanku, to ko viņš izdarīja tālāk ir vienkārši drausmīgi FOTO

Marvins bija metinātājs un auto veikala īpašnieks. Viņš bija ļoti neapmierināts par nodokļu palielināšanu pilsētā tāpēc izdarīja lēmumu un vēlējā atriebties visai pilsētai. Tādējādi viņš savu buldozeru Komatsu D355A pārvērta par bruņotu tanku, viņš to sienas izveidoja no tērauda un betona, tas šo traktoru padarīja imūnu pret sprāgstvielām un artilērijas uguns.

2

Viņš pabeidza savu tanku 2004. gada 4. jūnijā, tieši tad viņš sāka savu misiju. Viņa misija bija iznīcināt maksimāli daudz no visas pilsētas, cik vien tas ir iespējams. Viņš nekādi nevarēja redzēt ārpus buldozera, tāpēc izvietoja vairākas kameras, lai visu filmētu no ārpuses, iekšpusē viņš pat uzstādīja gaisa kondicionieri, lai graujot pilsētu viņam nebūtu tik ļoti karsti.

3

Viņš postīja pilsētu aptuveni divas stundas. Policija viņu centās apturēt, taču bez rezultātiem.

4

Tas viss beidzās ar to, ka policijai izdevās pāršaut degvielas tvertni brīdī, kad buldozers bija iesprūdis kādā garāžā, ar to arī viss beidzās. Beigu beigās viņš nolēma savu dzīvi beigt traktora iekšpusē nošaujoties. Kopumā viņam izdevās iznīcināt 13 ēkas, pāraut vienu dabasgāzes cauruli, iznīcināt vairākus transportlīdzekļus. Kopējā  vērtība, kādā viņš iznīcināja pilsētu – mērāma 7 miljonos ASV dolāru!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: sliptalk.com

Pievienot komentāru