Šis tests atklās tavas stiprās un vājās puses.

 

Ja jūs ieraudzījāt…

Noti

Tava dzīve ir pārsteidzoši harmoniska. Jūs izlemjat, kāda mūzika skanēs jūsu ceļā. Ap jums vienmēr ir daudz cilvēku, kas uzskata, ka jums ir daudz pozitīvas enerģijas. Tas ir pārsteidzoši, ka, sazinoties ar citiem, jūsu avots neizžūst, bet gluži pretēji, jūs jūtat emocionālo pacēlumu. Bet apskatiet tuvāk, vai jūsu vidē nav ienaidnieki?

Durvis

Tu esi cilvēks-atklājums. Jums viss ir interesants, un jo īpaši jūs piesaista visa jaunais un nezināmais. Cilvēki vēršas pie jums, jo viņi zina – ar Jums nav garlaicīgi. Komunikācija ar citiem parādīs jums daudz atklājumu, un šeit runa nav tikai par ārišķībām. Blakus jums cilvēki iepazīst sevi. Tomēr jūsu atklātība var izspēlēt ar jums ļaunprātīgu joku. Ir cilvēki, kas bieži mēģina izmantot labus un nesavtīgus cilvēkus. Esiet izvēlīgāki.

Dzeltenā gaisma

Tu esi cilvēks-pozitīvs. Neatkarīgi no situācijas, kas valda jums apkārt vai jūsu sirdī, jūs vienmēr izstarojat siltumu un gaismu. Tas ne vienmēr ir labi jums pašam, jo, mēģinot raidīt pasaulē tikai labo, jūs nomācat negatīvās emocijas. Neatrodot izeju, tās var izraisīt depresiju vai fiziskas slimības. Esiet uzmanīgi un jutīgi pret to.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru