Šis tetovētājs zaudēja savu roku nelaimes gadījumā, taču drīz vien viņš saņēma dāvanu un visa viņa dzīve izmainījās FOTO, VIDEO

Šis ir Šīns Tenets, pirms 22 gadiem, viņš zaudēja savu labo roku, taču sapņoja, ka kādu dienu beidzot izdosies to atgūt, lai varētu turpināt savu karjeru un tas brīdis ir pienācis


2

Pirms aptuveni gada Šīns ieguva nepārspējamu rokas protēzi, ko viņam izveidoja kāds franču mākslinieks, līdzko bija izdzirdējis par puiša saucieniem pēc palīdzības, jo vēlas nodoties savai kaislei visu atlikušo mūžu, taču bez labās rokas tas nav iespējams.

3
Franču mākslinieks Šīnam izveidoja tādu protēzi, lai viņš ar to varētu darboties savā tetovēšanas salonā, pamatā tā ir parasta rokas protēze tikai pārveidota par lielgabalu, kā to saucis pats franču dizaineris un mākslinieks.

4

Grūti saprast, kā tā darbojas un kā tieši puisis viņu kontrolē, taču skaidrs ir viens – tas tik tiešām ir fantastiski un diez vai kur citur pasaulē redzēsiet cilvēku, kurš šādā veidā taisa tetovējumus. Apskaties zemāk pievienoto video un ieraudzīsi, kā Šīns darbojas ar savu jauno rokas protēzi.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: lifebuzz.com

Pievienot komentāru