Skaistuļu horoskops. Par viņām sajūsminās, pat ja mugurā kartupeļu maiss!

Piecās horoskopa zīmēs īpaši dzimst daiļas sievietes, apgalvo astrologi. Turklāt katrai no viņām piemīt sava īpaša, neatkārtojama burvība.

Auns
Šajā zīmē dzimušās sievietes prot pievērst sev uzmanību un visu dara tā, lai viņas atcerētos ilgi. Viņu tēls apbur vīriešus, kuri ciena sieviešu Aunu dzīvesprieku un vēlmi tikt mīlētām.

Lauva
Lauvas prot sevi pasniegt, pat ja daba ar ārieni viņas nav dāsni apveltījusi. Viņas izturas tā, ka visi apkārtējie nešaubās – šīs sievietes ir satriecošas!

Skorpions
Šajā zīmē dzimušas sievietes sevi uzskata par pašu pilnību. Viņām piemīt eksotisks skaistums. Vīriešus tas piesaista gluži kā magnēts. Šīs zīmes sievietes lepojas, ka prot savaldzināt pretējo dzimumu.

Ūdensvīrs
Šīs zīmes skaistums ir kā glezna, par kuru sapņo kolekcionāri. Ūdensvīra zīmē dzimušas sievietes piesaista vīriešu skatienus neatkarīgi no tā, kas viņām mugurā – kartupeļu maiss vai vakarkleita. Viņu izstarotā iekšējā gaisma kļūst par īstu uguni, uz kuru lido visi vīriešu dzimtes naktstauriņi.

Zivis
Šajā zīmē dzimušās sievietes tiek uzskatītas par vienām no daiļākajām. Viņas piesaista ne tikai ar skaistumu, bet arī ar noslēpumainību. Zivis vienmēr domā par savu tēlu, nekad neatļaujas kļūt vulgāras vai nevīžīgas.

Pievienot komentāru