Skaistuma horoskops: dažādu zodiaka zīmju izskata iezīmes

Svari

Šīs zīmes pārstāvjiem ir īpaši simetriski sejas vaibsti. Planētas Venēra enerģijas pārvaldīti, Svari pastāvīgi seko modei un vienmēr cenšas izskatīties vislabāk.

Skaistuma padoms Svariem: nepadariet jūsu tēlu pārāk salkanu, pievienojiet tam nedaudz asuma.

Skorpions

Skorpioni atšķiras ar savu ieturētību un noslēgtību. Viņu tēls var ietvert “dūmakainās acis” un košu lūpu krāsu, harmoniski papildinot savu stilu. Šīs zīmes pārstāvji- stipri, bet noslēpumaini cilvēki.

Skaistuma padoms Skorpioniem: saglabājiet savu noslēpumaino tēlu, bet nepadariet to pārāk tumšu.

Strēlnieks

Strēlnieki izstaro enerģiju un ir pastāvīgā kustībā, un tas nav pārsteidzoši, jo zīmes elements ir uguns. Strēlniekiem raksturīgas mirdzošas un šaudīgas acis un gari biezi mati.

Skaistuma padomi Strēlniekiem: mazāk steidzieties veidojot savu tēlu, veltiet grimam vairāk laika.

Mežāzis

Sievietes, kas dzimušas šajā zīmē, izceļas ar ieturētību un konservatīvismu. Šīs zīmes pārstāvēm, kas atrodas Saturna ietekmē, piestāv diezgan tumšs, bet vienmēr precīzs grims. Viņas nevēlas uzņemties risku, kad runa ir par viņu stilu.

Skaistuma padoms Mežāžiem: Nebaidieties eksperimentēt!

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvjiem bieži ir sirds formas sejas ovāls ar izvirzītu žokli. Ūdensvīrs nebaidās eksperimentēt ar savu tēlu, pat ja beigās viņš izskatās nedaudz dīvaini.

Skaistuma padomi Ūdensvīriem: uzsver savu unikalitāti ar nelielu elementu palīdzību, kas ļaus jums izcelties no pūļa.

Zivis

Tā kā šo zīmi kontrolē Neptūns, tās pārstāvjiem ir tipiski diezgan lieli sejas vaibsti un ūdeņainas acis. Visbiežāk Zivis var lepoties ar krāšņiem bieziem un spīdīgiem matiem. Meitenes, kas dzimušas šajā zīmē, dod priekšroku klusinātiem toņiem- pelēkam, lavandas vai jūras.

Skaistuma padoms Zivīm: saglabājiet savu tēlu rāmu un maigu, nepadodieties apšaubāmām tendencēm.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru