Skaties un sarksti: 9 zvaigznes, kas nokļuvušas ļoti neērtā situācijā. FOTO

Džastins Bībers

2012. gadā tieši priekšnesuma vidū jaunais amerikāņu superstārs izvēmās tūkstošiem fanu priekšā. Palika slikti! Kam negadās?

1 (2)

Viktorija Bekhema

Pavisam nesen, ex-pipariņš pieslapināja ne tikai savas bikses, bet arī reputāciju. Saskaņā ar plašsaziņas līdzekļiem, zvaigzne mazliet par daudz “ieķēra” un pārvērtēja sava ķermeņa spējas. Jāatzīmē, sabiedrības lauvenei šajā gadījumā nebija ne mazāko kompleksu. Nākamajā dienā viņa izskatījās tā, it kā nekas nebūtu noticis!

2

Princis Harijs

Princeses Diānas jaunākā dēla iznāciens paliks atmiņā uz ilgu laiku! 2005. gadā princis ieradās uz ballīti, uzvilcis kreklu ar nacistu simboliem. Britu mediji un angļu sabiedrība vienkārši eksplodēja sašutumā. Joks, maigi sakot, nav izdevies…

3

Bejonse

Visi noslēpumi nāk gaismā… Dziedātāja visiem spēkiem centās slēpt to, ka viņas bērnu iznēsā surogātmāte. Taču vienu dienu kādā TV šovā patiesība par Bejonses neīsto grūtniecību nāca gaismā, kad viņas viltus grūtnieces vēders salocījās uz pusēm brīdī, kad zvaigzne mēģināja noliekties.

4

Džonijs Deps

Mēs visi dievinām Džoniju Depu kā Džeku Sperrovu- šarmantu, ar huligāna dzirksteli. Tomēr gadījums, kad Džonijs Deps stipri iereibis knapi izgāja uz skatuves Holivudas filmu apbalvošanas ceremonijā un ar mokām valdīja pār savu mēli, sakot pateicības runu, ir rūgts piliens pat īstākajiem faniem. Starp citu, pašam Depam bija kauns par tādu uzvedību un viņš visā vainoja mikrofonu, kurš, pēc viņa vārdiem, tika izslēgts.

5

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru