Skaties un sarksti: 9 zvaigznes, kas nokļuvušas ļoti neērtā situācijā. FOTO

Hjū Grants

Par britu skaistuļa attiecībām ar vieglas uzvedības sievieti Divīnu Braunu klaigāja gandrīz visi tabloīdi. Vieglā intriga aktierim dārgi izmaksāja. Tiesa,pēc filmas “Notting Hill” iznākšanas 1999. gadā situācija nedaudz uzlabojās. Sabiedrība pakāpeniski aizmirsa Hjū Granta grēkus.

6

Fērdžija

Kā atceries, skudriņas skrien pār kauliem! Šie vārdi lieliski raksturo incidentu, kas notika 2005. gadā The Black Eyed Peace koncertā San Diego. Fērdžija, grupas dalībniece, nespēja paciesties un uz skatuves pieslapināja savas bikses. Tabloīdi ilgi baudīja šo nelaimīgo incidentu.

7

Džastins Timberleiks un Dženeta Džeksone

Šis pārītis savulaik nolika uz ausīm visu šovbiznesu. Viņu liktenīgā uzstāšanās Superkausa finālā tika apspriesta daudz aktīvāk kā pats Superkauss.

8

Džerija Halivela

1997. mūzikas balvas Brit Awards ceremonijas laikā Ginger-Spice krūtis kļuva publiskas. Kad Spice Girls ieguva balvu par “Gada dziesmu” no atklātajiem tērpiem izlēca sievišķīgi smalkumiņi.

9

Tāda nu ir mūsu mentalitāte- priecāties, ka kādam ir tik pat nepaveicies, kā mums. Vēl jo labāk, ja citam iet vēl trakāk! Ko tādu ātri neaizmirstam!

LASI ARĪ: Trāpīts desmitniekā! 13 slavenības, ar kurām zaļais pūķis izspēlējis ļaunu joku! FOTO

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru