Skopākās zodiaka zīmes. Uzzini, kuras tās ir!

4.vieta – Vērsis

Vērsis naudas jautājumos izturas ļoti interesanti. Viņiem patīk tērēt citu cilvēku naudu, tādēļ ļoti bieži starp viņiem atrodami liekēži un alfonsi. Viņiem ir pilnīgi normāli tērēt partneru naudu visām viņu būtiskajām vajadzībām. Bet patiesi sarežģītā finansiālā situācijā Vērsis noteikti ierobežo savu apetīti un mēģina palīdzēt izkļūt no bedres. Un tad atkal ķeras pie ierastā.

3.vieta – Vēži

Kā jūs zināt, Vēzis visu velta ģimenei. Māja ir galvenā vieta, kur šīs zīmes pārstāvji iegulda. Jā, komfortā siltumā un ērtībās, kā arī mīļoto cilvēku veselībā, viņiem nekā priekš tā nav žēl. Tas ir tieši tas, ko viņi dara, ietaupot uz visa pārējā. Lai gan, kad viņi nolemj palutināt sevi, viņi izvēlas tikai to labāko, tāpat kā Lauvas. Negaidiet no Vēža dāsnas dāvanas un greznus banketus, bet, kad esat viņu viesis, jūs būsiet ļoti patīkami pārsteigts.

2. vieta – Jaunava

Karjeristes Jaunavas vienmēr precīzi zina, kāpēc un kam viņi strādā. Viņiem ir svarīgs katrs cents un nepārdomāti tēriņi- tas ir tabu. Jā, laiku pa laikam Jaunava palutina sevi, lai gan viņi pavada daudz laika, pārdomājot tēriņus. Viņi noteikti palielīsies draugiem par pirkumu, varbūt pat pārspīlēs izmaksas, bet dvēselē viņi grauzīs sevi par tēriņiem.

1. vieta – Mežāzis

Mežāzis ir īsts Skrūdžs. Viņi strādā, nopelna, bet reti tērē. Viņi ir absolūti līderi skopumā starp citām zodiaka zīmēm. Viņi pat taupa naudu savām vajadzībām. Viņi krāj nebaltai dienai, mazbērniem un vēl nezin kam. Tie ir cilvēki, kuri zem matrača var paslēpt miljonu, bet tajā pašā laikā ģērbsies lietotās drēbēs un ēdīs maizi ar lētākajām desām. Viņiem ir svarīgi zināt, ka viņiem ir nauda kontā, nevis materiālās un garīgās vērtībās.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru