Soctīklos smejas: “Kad Jānis grib interviju, bet tu gribi Jāni”

Kadrs no video

Sociālo tīklu lietotājus ļoti iepriecinājis fragments no DELFI TV raidījuma, kurā dažādus politiķus un citus sabiedrībā zināmus cilvēkus intervē populārais žurnālists Jānis Domburs.

Video fragmentiņu lapā Jāņa prikoli izvietojis tās īpašnieks, bet mēs atļaujamies to iegult, lai piedāvātu arī jūsu uzmanībai.

Apsmaidītā dāma ir VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) valdes locekle Kitija Gruškevica.

Kā vēsta DELFI, no Jaunā Rīgas teātra (JRT) rekonstrukcijas projektā iesaistītajiem būvniekiem grasās gan atprasīt vairāk nekā divus miljonus eiro lielo avansu, gan piedzīt no viņiem līgumsodu 2,3 miljonu eiro apjomā. Tā VNĪ valdes locekle Kitija Gruškevica pauda diskusijā “Delfi TV ar Jāni Domburu”.

Līgums par JRT rekonstrukciju noslēgts par 20,99 miljoniem eiro, un 10% no šīs summas būvniekiem tika izmaksāti avansā. Līdz darbu apturēšanai gan bija pabeigti tikai 3% no plānotā, tādēļ VNĪ grasās lielāko daļu no avansā izmaksātās summas no būvniekiem atprasīt. Papildus šai summai VNĪ centīsies piedzīt līgumsodu 2,3 miljonu eiro apjomā, kā arī pieprasīs kompensēt radītos zaudējumus. “Tad, kad novērsīsim kaimiņu ēkas bojājumus, tad mēs šo te piestādīsim būvniekiem,” norādīja Grušekvica.

Pievienot komentāru