Šodien Pilnmēness: kas gaidāms mīlestībā, veselībā, karjerā?

Pilnmēness Svaros ir emocionāls laiks, kā tās mūs ietekmēs.

Mīlestība. Šajā dienā pastiprinās emocionālas svārstības, cilvēki bieži nesaprot, ko paši grib. Pieaug konfliktu un par šķiršanās iespējamība. Turklāt iemesls parasti nav nekāds nopietnais, un veiksmīgākās dienās cilvēki tam pat nepievērstu uzmanību.

Tie, kas meklē attiecības, var sajust bailes no vientulības – un tas ir pats nepiemērotākais padomdevējs vientuļai sirdij.

Veselība. Var pieaug tieksme uz neveselīgu dzīvesveidu. Piemēram, sakāroties neveselīgu ēdienu, pat ja parasti nekārojas ne majonēzi, ne hamburgerus, jo tie gluži vienkārši negaršo. Vakarā var pārņemt vēlme atcelt visus plānus un pavadīt laiku pie televizora ar čipsu paku vai, tieši pretēji, doties uz bāru un izklaidēties uz pilnu klapi.

Tādas galējības slikti ietekmē ne tikai veselību. Vēl sliktāk ir tas, ka tās pasliktina pašsajūtu: apzināmies, ka esam padevušies vājībām, nožēlojam, ka pietrūka gribasspēka atturēties no pārēšanās vai neveselīgiem našķiem treniņa vietā.

Sabojājusies oma un pašvērtējums ir vēl sliktāki par liekām kalorijām.

Finanses un karjera. Šajās dzīves jomās iespējamas slēptas sadursmes, pretrunas, konkurence un pat atklāti konflikti. Saules un Mēness opozīcija izraisa iekšēju cīņu, sarežģījot visvienkāršāko izvēli. Daudzi izjūt bailes no nākotnes, perspektīvas šķiet biedējošas, ienākumi – zemi, garantijas – nedrošas.

Astrologi 19. aprīlī brīdina par kļūdām un iesaka ķerties tikai pie tiem darbiem, kas tev pa spēkam.

Pievienot komentāru