Šodien – Saules aptumsums, bet tā ietekme turpināsies ilgi. Var piepildīt vēlmes!

Foto – Pixabay

Saules aptumsums ir viens no jaudīgākajiem astroloģiskajiem notikumiem, kas otrdien notiek Vēža zīmē. Šo aptumsumu vada Mēness, gaismeklis, kurš atbild par mūsu zemapziņu, dziļākajiem instinktiem, emocijām un iepriekšējām dzīvēm.

Saules aptumsums ir Jaunmēness, kas nes galējo noslēgumu vienam ciklam un cita sākumu. Aptumsums nes pārmaiņas, pārsteigumus un atklāsmes, kas ved uz ievērojamu izaugsmi.

Aptumsums ir saistīts ar karmisko Mēness Ziemeļu mezglu, un ir pārmaiņu planētas Urāna sekstils. Aptumsuma sekas jūtamas aptuveni sešus mēnešus.

Šajā dienā veicamie rituāli izceļas ar ātrumu un izpildīšanas precizitāti.

Lūk, viens no spēcīgākajiem aptumsuma rituāliem, kurš palīdz mainīt visas vēlmes un dāvā iespēju kardināli mainīt savu dzīvi.

Tev vajadzēs
1. Dzeltena vaska sveci
2. Baltu papīra lapu
3. Tase, glāze vai cits caurspīdīgs trauks.

Saules aptumsums sāksies 2. jūlijā 21:01 un noslēgsies 23:44.

Līdz tā sākumam uz papīra lapas jāuzraksta visas kvēlākās vēlēšanās un liek to zem trauka ar ūdeni, ko jānovieto vai nu uz palodzes vai balkona. Ideālā gadījumā, ja ir tāda iespēja, ārā, pagalmā.

Kad aptumsums pilnībā noslēgsies, aizdedzina sveci. Apsēdies tai pretī, pavēro kādu laiku, nomierini domas, sadzirdi klusumu sevī.

Pēc tam paņem savu vēlmju sarakstu, lēnām un domīgi izlasi, centies iztēloties sajūtas, kas sāks piepildīties viena pēc otras.

Pacenties pēc iespējas spilgtāk izjust sajūsmu un prieku par vēlamā iegūšanu. Atceries šo stāvokli, saglabā sevī.

Vēlreiz izlasi uzrakstīto un skaļi saki šādus vārdus: “Savas gaišās nākotnes vārdā esmu gatava mainīties. Pieņemu visas laimīgās pārmaiņas savā dzīvē un pateicos Visumam par to piepildīšanu. Lai piepildās visas manas vēlmes!”

Pēc rituāla veikšanas papīra lapu sadedzini virs sveces liesmas un noteikti seko, lai visi pelni iebirtu traukā ar ūdeni.

Šai pašā dienā šo ūdeni izlej zem augoša, jauna kociņa. Sveci nedrīkst nopūst, tai jāizdeg pašai.

Domā par savu vēlmi visu nākamo dienu, bet pēc tam aizmirsti. Tava vēlme noteikti piepildīsies!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru