Šodien sākas pieteikšanās pamatstudijām Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā

No 2. līdz 9. jūlijam studijām Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) ir iespēja pieteikties, izmantojot vienotā valsts un pašvaldību portāla www.latvija.lv e-pakalpojumu “Elektroniskā pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās”.

Vidusskolu absolventiem RTA piedāvā iespēju izvēlēties studēt pirmā līmeņa augstākās izglītības studiju un bakalaura pamatstudiju programmās. Pilna laika pamatstudiju programmās RTA par budžeta līdzekļiem uzņems 323 studentus, kuri no septembra varēs apgūt savu izvēlēto specialitāti mūsdienīgā un labiekārtotā studiju vidē, modernās un labi aprīkotās laboratorijās veikt pētījumus, kā arī iesaistīties ārpusstudiju dzīvē.

Visiem tiem jauniešiem, kuri būs aizpildījuši elektronisko pieteikumu līdz 9. jūlijam, OBLIGĀTI, jāapstiprina pieteikums, ierodoties klātienē, kādā no Uzņemšanas punktiem. RTA Uzņemšanas punkts darbosies Atbrīvošanas alejā 115, 121. telpā, Rēzeknē. Līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments un izglītības dokumentu oriģināli.

Informāciju par uzņemšanu Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas pamatstudiju programmās var iegūt, zvanot pa tālr.: 26462152, 26695553, 29555343 vai rakstot e-pastu: [email protected], [email protected], [email protected]

Pievienot komentāru