“Staro Rīga” tirdziņā Centrāltirgū – gardumi un labumi

16.-18. novembrī, no plkst. 08:00-18:00 Rīgas Centrāltirgus Nēģu laukumā norisināsies “Staro Rīga” tirdziņš, kurā būs iespējams iegādāties sajūtām, vēderam un sirdij tīkamas lietas.

Lai Centrāltirgus apmeklētāji laicīgi varētu sagatavoties gan Latvijas Valsts svētku svinēšanai, gan Ziemassvētkiem, kas vairs nav aiz kalniem, Nēģu laukumā viesosies dažādi tirgotāji ar savu unikālo produkciju.

Būs iespējams iegādāties konditorejas izstrādājumus, Z/S “Buliņi” maizīti un priežu čiekuru ievārījumu, gardu halvu no kaimiņzemes Lietuvas, mājražotāju un amatnieku darinājumus – gaļas izstrādājumus, cepumus, sukādes, medu. Siltām rokām un kājām – adījumus no “Baltijas Teksfarms”.

Dažādus lina, zīda, keramikas un koka izstrādājumus. Ja vēlies iepriecināt sevi vai savus tuvos ar smaržīgām un skaistām lietām, būs iespējams iegādāties EKO sveces un ziepes, stikla un kristāla rotas. Tirdziņā piedalīsies arī Z/S “Dzimta”, kuri apmeklētājiem piedāvās mājas vīnus. Sasildīties varēs ar “City Coffee” karstajiem dzērieniem.

Pievienot komentāru