PALĪGĀ: Steidzami nepieciešama palīdzība, lai glābtu bērna dzīvību! SVARĪGA IR KATRA MINŪTE

12 gadus vecajai Evelīnai ir uzstādīta diagnoze Osteosarkoma. Tas ir ļoti rets un agresīvs kaulu vēzis. Latvijā viņai palīdzēt nevar. Klīnika Vācijā jau ir piekritusi uzņemt meiteni un Evelīna šodien jau ir ceļā uz Vāciju. Bet summa ir liela. Klīnika prasa 100 000 EUR priekšapmaksu līdz 19.09. Ir svarīga katra minūte un gaidīt vairs nevar. Aicinājums palīdzēt ir izskanējis visā Latvijā, vēsta ieraksts Ikšķiles vidusskolas padomes facebook lapā.

Arī Evelīnas vecāki un radi portālā facebook ir ievietojuši paziņojumus un saucienus pēc palīdzības.

Jekaterina Latiševa Raksta:

”!!!!!!!PALĪGĀ!!!!!!!
PAPILDINĀTS 14.09.!!!!!
Labdien draugi, visi kas ziedo un seko Evelīnas Petrovskas izveseļošanās ceļam.
Mums ir LABI jaunumi!!!
Charite klīnikas profesors, kas šodien veica Evelīnas apskati ir secinajis, ka nekāda kājas amputācija mums nav nepieciešama un ir LABAS iespējas izveseļoties!!!! Sobrīd ir plāns veikt vēl sešas ķīmijterapijas un tad sekos operācija, kurā veiks aukšstilba mazā kaula aizvietošanu ar protēzi.
Lai Evelīnu uzņemtu ir nepieciešams 50 000 EUR. Kopējā summa varētu sasniegt virs 200 000 EUR. Tikko kā būs pirmā iemaksa Evelīnu uzņem un sāk ķīmiju. Tāpēc joprojām ceram uz jums mīļie cilvēki!… Paldies Latvijas mēdijiem, kas ir uzņēmušies palīdzēt.
Turam īkšķus un PALDIES IKVIENAM kas ar mums!

Meiteni sauc Evelīna Petrovska.
Mamma Larisa Petrovska.
Konta Nr. LV08HABA0551005272308

Ja kādam rodas kādi jautājumi vai ieteikumi var rakstīt man privāti.
Es ļoti ceru uz JUMS!!! LŪDZU IEŠĒROT!”

Uz šodienu (15.09) ir savākti 31 000 Eur. Vēl 19 000 vsjadzīgi līdz pirmdienai, lai Evelīnu uzņemtu Charitè klīnikā. Mēs esam no visas sirds pateicīgi VISIEM, kas ir ar mums!!! Un ticam, ka paveiksim iecerēto!!! Komentē Jekaterina

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

  • <cite class="fn">JOHNROYSTER</cite>

    Sveiki
    Tas ir informēt sabiedrību par to, ka mēs esam kristiešu organizācija, kas izveidota, lai palīdzētu cilvēkiem, kuriem nepieciešama finansiāla palīdzība, piemēram, finansiāla palīdzība. Tātad, ja jums rodas kādas finansiālas grūtības vai jums ir kāda finansiāla problēma, un jums ir nepieciešami līdzekļi, lai sāktu savu biznesu, vai arī jums ir jāmaksā rēķini ar īsu un ilgtermiņa izvēli ar zemu procentu likmi par 2% par katru personu un uzņēmumu. lūdzu, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu Adrese: ([email protected]) Bībele saka (Lk. 11:10) Par visiem, kas lūdz saņemt; kas meklē meklēt; un tam, kas klauvē, durvis tiks atvērtas. Tāpēc neaizmirstiet šo iespēju, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un uz visiem laikiem. Lūdzu, tas ir domāts nopietnai domāšanai, un Dievs, kas baidās no cilvēkiem, saņem mūsu sirsnīgus sveicienus no kristiešu organizācijas. Sazinieties ar mums šodien ar šo e-pastu: ([email protected])

  • <cite class="fn">LARRY ELLISON</cite>

    Vai jums ir nepieciešams īsts aizdevums, lai nomaksātu rēķinus, uzsāktu uzņēmējdarbību vai jebkāda veida aizdevumu, sazinieties ar Larry Ellison kungu ar ([email protected])

  • <cite class="fn">rose</cite>

    Sveiki,
    Tas ir informēt plašu sabiedrību, ka privātā aizdevuma aizdevēja Jane Alison kundze piedāvā finansiālu iespēju ikvienam, kam vajadzīga finansiāla palīdzība. Mēs izsniedzam aizdevumus ar 2% procentu likmi privātpersonām, firmām un uzņēmumiem saskaņā ar skaidriem un saprotamiem noteikumiem un nosacījumiem. Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu, lai mēs varētu sniegt jums mūsu kredīta noteikumus un nosacījumus: ([email protected])

  • <cite class="fn">roman catholic</cite>

    Sveiki
    Tas ir informēt sabiedrību par to, ka Romas katoļu kristiešu organizācija ir atklājusi finansiālu iespēju palīdzēt palīdzības cilvēkiem, piemēram, finansiālajai palīdzībai. Tātad, ja jums ir finansiālas grūtības vai jums ir kāda finansiāla problēma, un jums ir nepieciešami līdzekļi, lai sāktu savu biznesu, vai arī jums ir jāmaksā rēķini ar jūsu izvēlēto ilgtermiņa un īstermiņa ilgumu, ar zemu procentu likmi 2% par katru atlīdzību privātpersonām un uzņēmumiem. Lūdzu sazinieties ar mums šodien pa e-pastu Adrese: ([email protected]) Bībele saka (Lk. 11:10) Par visiem, kas lūdz saņemt; kas meklē meklēt; un tam, kas klauvē, durvis tiks atvērtas. Tāpēc neaizmirstiet šo iespēju, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un uz visiem laikiem. Lūdzu, tas ir nopietni domājošiem, un Dievs baidās no cilvēkiem. Saņemiet mūsu patieso sveicienu no Romas katoļu kristiešu organizācijas. Sazinieties ar mums šodien ar šo e-pastu: ([email protected])

Pievienot komentāru