Stervas sindroms: 8 zvaigznes, kas nekad nesmaida! FOTO

Stervas sindroms, pokerseja, seja kā ķieģelis- tā parasti dēvē sejas izteiksmi, kurā nav emociju.

Daži uzskata, ka ar šādu seju viņi izskatās pieklājīgāk, citi vienkārši cieš no kompleksiem un jūtas neērti šķību zobu dēļ, citi uzskata, ka mūžīgais smaids uz sejas, piedodiet, ir garīgas atpalicības zīme.

Šodien aplūkosim 8 zvaigznes, kas nekad nesmaida. Lūk, kas patiesībā slēpjas zem šīs mēmās maskas…

1. Bella Hadida

Atšķirībā no savas vecākās māsas Džidži, Bella – cieta nopietnība! “Dažreiz es vienkārši jūtos neērti smaidot kameras priekšā. Ja godīgi, es to iemācījos darīt tikai šogad” saka modele.

2. Viktorija Bekhema

Daudzas sievietes gribētu būt Viktorijas vietā: katru rītu pamosties pie tāda vīrieša kā Deivids Bekhems. Bet, spriežot pēc Viktorijas sejas izteiksmes, grūti noticēt, ka viņa ir apmierināta ar to, kas notiek viņas apkārtnē. Saskaņā ar ex-pipariņa teikto, viņa bieži smaidīja, kad vēl darbojās Spice Girls, bet, veltot sevi dizainam, Viktorija saprata, ka modes pasaulē nav vietas smiekliem: “Modes pasaule ir nozagusi manu smaidu. Es radīju sevi no jauna- nopietnu.”

3. Kristena Stjuarte

Pēc “Krēslas” panākumiem internetā parādījās daudz joku par aktrises sejas izteiksmi. Kopš pirmās filmas izlaišanas ir pagājuši 9 gadi. Šajā laikā daudz ir mainījies, bet Kristena ir palikusi princese-nesmaidīte. Par to pati Stjuarte saka: “Es domāju, ka, ja es uzsmaidīšu paparaci, cilvēki mani nepareizi sapratīs. Viņi nodomās, ka esmu padevusies vai pārdevusies. Tāpēc es kamerām nesmaidīšu!”

4. Kima Kardašjana

Piemēram, Kima Kardašjana ierobežo emocijas un nesmaida, lai pagarinātu jaunību.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru