Noklausoties šo stāstu ļoti gribētos BRĪDINĀT visus! Saldū suņa saimnieks piedzīvo ko šausminošu!

Portālā facebook, ”Saldus Sargi” lapā publicēts kāds stāsts, kurš stāsta par kādu suņa saimnieku, kurš ar savu mīluli bija devies uz satikšanos, kura tajā dienā varēja izrādīties liktenīga.

Saldus Sargi raksta:

”Nesen Saldus Aizsardzības biedrības rīcībā nonāca kāds stāsts, kas lika aizdomāties. Tas ir par kādu notikumu, kas risinājās 2017.gada 30.jūlijā. Cieceres upīte tur, kur garažas, netālu no Saldus pilskalna uz tiltiņa pusi. Kāds suņa saimnieks ar savu mīluli bija devies uz satikšanos, kura tajā dienā varēja izrādīties liktenīga. Upē ūdens līmenis, nu tāds ir kā ir – ļoti iespējams pateicoties uz Cieceres upes izbūvētajām mazajām elektrostacijām, kuras rūpējas par upes izžūšanu vai arī par plūdiem Saldū. Bija karsta diena un suņuks, kurš ļoti vēlas atveldzēties upē, priecīgs ielec ūdenī. Bet tad, pēc pirmajām sekundēm ūdenī, tas momentāni sastingst, neizrādot nekādas dzīvības pazīmes! Saimnieks negaidot metās suni glābt, nesaprotot, kas tad īsti ir noticis.

Izrādās blakus mājas saimnieks Cieceres upē tieši tajā dienā bija ievietojis elektrosūkni dārza laistīšanai. Viss jau būtu bijis labi, ja sūknis nebūtu bijis bojāts. Rezultātā gan suņuks, gan suņa saimnieks guva elektrotraumas! Ar pēdējiem spēkiem, ciešot sāpes no elektrības, saimnieks ticis pats krastā un izcēlis savu suni – sāpējis katrs ķermeņa muskulītis. Ko darīt? Labākais draugs guļ nekustīgi, kā par spīti tiesi šajā dienā (jo tā bija svētdiena) nebija sazvanāms neviens vetārsts. Jāsaka gan, ka tobrīd ieradās arī sūkņa īpašnieks. Un, paldies Dievam, viņa sirds nebija no pilnīga akmens. Tā kā nebija iespējams saņemt vetārsta palīdzību, sūkņa saimnieks no savas tuvējās mājas atnesa cukurūdeni, ar kura palīdzību izdevās suņuku dabūt uz kājām. Pašam cilvēkam šis stāsts beidzās Saldus Medicīnas centrā, no kura tas tika hospitalizēts uz Dobeles slimnīcu.”

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru