Tavs psihotips pēc plaukstas. Izlasi un uzzini savējo!

Tips: gaiss

Cilvēkiem, kuri pieder šai grupai, plaukstas tiecas uz kvadrātveida formu, viņiem ir gari pirksti, gandrīz tikpat gari ka plauksta. Viņi ir līdzsvaroti un gudri cilvēki. Atsaucīgi uz pārmaiņām pasaulē.

Viņiem ir svarīgs pašu viedoklis. Šie cilvēki prot risināt problēmas un necieš risku.

Tips: ūdens

Cilvēkiem, kuri pieder šai grupai, ir garas, lokanas un veiklas rokas. Plaukstas forma tiecas uz ovālu.

Viņi ir radošas personības. Viegli adaptējas jebkurā vidē un sabiedrībā. Cilvēki, protams, ar saviem trūkumiem, bet iecietīgi pret sevi. Viņi ir jūtīgi un empātiski, labi saprot apkārtējos. Prot dalīties savās izjūtās un labprāt to dara. Tas viņus padara ievainojamus. Ja viņiem draugs, kas pieder tai pat grupai – šī draudzība ir uz mūžu.

Tips: zeme

Šai grupai piederošo cilvēku plaukstas ir spēcīgas, kvadrātveida, ar īsiem, stipriem pirkstiem. Viņi ir praktiski un izlēmīgi cilvēki. Cilvēki, kuri dod priekšroku faktiem. Viņiem nepatīk tukšas sarunas.

Pamatīgi un uzticami. Viņiem vienmēr ir ciešas attiecības un laba, draudzīga ģimene. Viņi ir nedaudz spītīgi, tomēr taisnīgi.

Tips: uguns

Uguns tipam pieder cilvēki ar taisnstūrveida plaukstām. Pirksti attiecībā pret plaukstu ir īsāki. Viņi ir aktīvi, necieš bezdarbību, neprot un negrib ilgi uzkavēties vienā vietā. Viņiem ļoti nepatīk garlaicība.

Viņi ir līderi, harizmātiski, spējīgi aizraut citus cilvēkus. Viņiem bieži ir impulsīvs raksturs. Bieži viņu idejas ir lieliskas un pat ģeniālas. Viņi nekad nedomā par sekām. Pēc rakstura – ļoti nepacietīgi.

COMMENTS

Pievienot komentāru