Telpaugi mīlestības piesaistīšanai. Labākais laiks tos iegādāties!

Foto – Pixabay

Ja tev patīk istabas augi un tu nespēj iedomāties savu dzīvi bez to skaistuma, kāpēc gan nepavērst tos sev par labumu? Vairākiem augiem piemīt īpaši spēcīga enerģētika: tie spēj ienest tavā miteklī laimi, mīlestību, harmoniju, omulību un labklājību. Kuri tad ir šie augi?

Augi ir ne tikai brīnišķīgs rotājums mūsu mājoklim, lai gan tie pilda svarīgu estētisko funkciju. Jau kopš uzskatīts, ka ikvienam ziedam ir sava enerģētika un tā atrašanās mājās var ietekmēt mūsu dzīvi un kardināli to izmainīt.

1. Vaska puķe jeb hoija
Daudzās valstīs šis augs ir mīlestības simbols un tiek dāvāts 14. februārī kā Valentīndienas velte. Īpaši labvēlīgi tas ietekmē ģimenes laimi tad, kad aug guļamistabā – tur hoijas enerģētika pastiprinās, palīdz izvairīties no konfliktiem un panākta pāra absolūtu savstarpēju saprašanos.

2. Vijolīte
Līdztekus tam, ka vijolītei ir ļoti skaisti ziedi, tā spēj ietekmēt mūsu ģimenes labklājību. Mājokļos, kur aug vijolīte, vienmēr noplok strīdi un konflikti. Tāpat vijolīti uzskata par mūžīgas un tīras mīlestības simbolu, tāpēc ir ieteicams, lai to turētu mājās turētu jauni pāri un vientuļi cilvēki, kam vientulība jau sen apnikusi.

3. Hibisks jeb Ķīnas roze
Šis augs tiek uzskatīts par mīlestības un kaislības simbolu. Tas būs noderīgs vientuļām sievietēm, jo noskaņos viņas uz laimīgas mīlestības viļņa, kā arī ģimenēm, kas vēlas saglabāt siltas, maigas un, protams, kaislīgas attiecības.

4.Spatifīlas
Spatifīlas ziedu ne velti dēvē par “sievietes laimi”. Vientuļi cilvēki, kas savās mājās ieviesīs šo augu, noteikti satiks savu otro pusīti. Savukārt jaunie pāri, kas vēlas tikt pie bērniņa, jau drīzumā sagaidīs ģimenes pieaugumu. Kopumā šis augs vienmēr atnes mīlestību un savstarpēju sapratni jebkurā mājoklī, ļauj izvairīties no strīdiem un konfliktiem un veicina vispārēju harmoniju.

Šķir nākamo lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru