Tests. Izraugies taro kārti un uzzini, kas tevi gaida turpmākajās 100 dienās!


Kāda būs tava dzīve tuvākajos trīs mēnešos? Izvēlies kārti un uzzini tūlīt!

Pirmā kārts
Tevi gaida kaislīga mīlestība. Ja tev jau ir attiecības, var teikt, ka liktenis jūs savedis kopā, lai dalītos kaislīgā mīlestībā. Tomēr kaislīga, karsta mīlestība var būt bīstama, tāpēc esi piesardzīgs!

Ja tev šobrīd nav otrās pusītes, tu drīz varētu to satikt. Tev taču šobrīd kāds patīk, vai ne? Un tu nezini, kā to pateikt? Vienkārši mēģini paust jūtas, un rezultāti neliks vilties. Mēs apsolām!

Otrā kārts
Ja jau tiecies ar kādu, esi piesardzīgs, lai attiecības varētu uzplaukt un pāraugt par kaut ko skaistu un brīnišķīgu. Ja pievērs attiecībām daudz uzmanības, šie centieni noteikti nesīs skaistus augļus. Tev arī gaidāma nopietna saruna kādā brīdī, lai tu saprastu, kādā virzienā varētu attīstīties tavas attiecības.

Ja tu joprojām esi vientuļš, esi atvērts, lai romantiski iepazītos. Galvenais, nesteidzini notikumus!

Trešā kārts
Tavas pašreizējās attiecības varētu drīzumā mainīties. Tev laiks izmēģināt kaut ko jaunu. Īpaši, ja esi ar tām neapmierināts, izdomā kaut ko tādu, kas būtu labākais jums abiem. Pievērs uzmanību savām galvenajām prasībām attiecībās. Tās palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu!

Ja tev kāds patīk, vienkārši esi tu pati un varēsi piesaistīt šī cilvēka uzmanību.

Ceturtā kārts
Izvēlētā kārts norāda uz spēku un uzstājīgumu. Ja esi iemīlējusies, spēsi būt pietiekami stipra, lai strādātu ar savām attiecībām. Tomēr esi piesardzīga, jo gribasspēka izrādīšana var likt otram cilvēkam justies nepilnvērtīgam vai vienkārši nervozam.

Ja tevi kāds interesē, neuztraucies, tu drīz spēsi piesaistīt šī cilvēka uzmanību. Tomēr, ja gatavojies sākt rīkoties, pārliecinies, ka esi sapratusi, kas un kā darāms!

Avots: Taynimiro.info

COMMENTS

Pievienot komentāru