TESTS. Izvēlies attēlu un uzzini, kā atrisināsies tevis iedomātais jautājums!

Katru dienu jārisina dažādi jautājumi, un katra situācija prasa atšķirīgu pieeju. Bet mēs visi ļoti baidāmies pieņemt nepareizu lēmumu. Tāpēc daudzi lūko pēc likteņa zīmēm, kas izvēli atvieglotu. Šis tests palīdzēs izvēlēties darbības virzienu, kas šobrīd būtu vislabākais.

Ilgi nedomājot, izvēlies attēlu un lasi, kā atrisināsies kāda situācija, kas tev šobrīd sagādā pārdomas vai raizes.

1. Nekur nav jāsteidzas – steiga rada kļūdas. Tava situācija drīz atrisināsies pati no sevis, tāpēc nevajag steidzināt tās atrisināšanos. Mierīgi pabeidz visus agrāk iesāktos darbus.

2. Nevienam nestāsti par saviem plāniem. Saskaņā ar ticējumiem to nevajag darīt – visiem izklāstīti plāni nekad neīstenojas. Ja sekosi šim ieteikumam, veiksme un panākumi neizpaliks.

3. Neizrādi, ka tev ļoti interesē šī jautājuma risinājums. Labākais variants ir darboties savā nodabā, skaļi nerunājot par savām interesēm. Viss beigsies ar uzvaru, bet citi nezinās, ka tieši to tu gribēji panākt.

4. Lai atrisinātu tev aktuālo jautājumu, nepieciešams precīzs rīcības plāns. Attēls liecina, ka mērķis vēl nav konkretizējies tavās domās. Tāpēc jāizveido plāns un jārīkojas saskaņā ar to. Palīdzību no malas vari negaidīt.

5. Aktivitāte un ātra rīcība ļaus sasniegt mērķi. Tavai reakcijai šai gadījumā jābūt zibenīgai, citādi vari zaudēt labu iespēju. Īsteno ieceres bez kavēšanās, un brīnums nebūs ilgi jāgaida.

6. Tavā situācijā veiksmei nepieciešama liela koncentrēšanās. Rīkoties nepieciešams skaidri un pragmatiski, ņemot vērā visus apstākļus. Nevajag izdomāt nereālistiskas versijas.

7. Radošums un impulsivitāte nesīs lieliskus rezultātus. Tava jautājuma risināšanai vajadzīga neparasta pieejama, kas tev šķitīs pat absurda. Uzdrošinies sekot intuīcijai!

8. Rezultāta sasniegšana prasīs visu tavu uzmanību un rezerves. Tev būs daudz darba, un to būs obligāti jāpaveic. Tieši tāda rīcība nes panākumus.

9. Lai atrisinātu problēmu, liec lietā sava rakstura īpašības. Rīkojies tieši tā, kā mēdz darīt līdzīgās situācijās. Bet jebkurā gadījumā vispirms parūpējies par ģimeni. Arī viņu palīdzība būs vajadzīga, lai viss nokārtotos

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

1. IZZĪLĒ KĀDS BŪS NĀKAMAIS GADS!

2. IZVĒLIES EŅĢELĪTI UN UZZINI, VAI VĒLĒŠANĀS PIEPILDĪSIES!

3. IZVĒLIES SIMBOLU UN UZZINI, KAS DARĀMS TUVĀKAJĀ LAIKĀ!

COMMENTS

Pievienot komentāru