Jūnija beigās – atkal Jauns Mēness. Uzzini, kā šajā laikā piesaistīt naudu!


Jauns Mēness ir lielisks laiks, lai mainītu dzīvi. Naudas plūsmas pazīmes palīdzēs piesaistīt finansiālu labklājību un tikt galā ar jebkādām materiālām problēmām.

Jauns Mēness r īpašs laiks, kad notiek telpas enerģētikas atjaunošana. Šajā laikā vienkāršāk ir atstāt pagātnē visu, kas traucēja attīstībai un laimei, kā arī īstenot ilglaicīgas ieceres. Eksperti iesaka iepazīties ar naudas zīmēm, kas ļaus vairs neciest no līdzekļu trūkuma.

Atrasta monētiņa
Jauna Mēness dienā atrast monētu – uz finansiālu veiksmi. Tā jāsaglabā, lai pēc tam parādītu jaunajam mēnesim un paslēptu blakus mājas slieksnim. Tad nauda ripos tavā kabatā, nevis tai garām.

Ūdens Mēness gaismā
Uzskata, ka ūdens, kas Jaunā Mēnesī nolikts uz palodzes caurspīdīgā traukā, piesaista naudu. Šo ūdeni izmanto grīdu, logu un durvju mazgāšanai, lai naudas enerģija iekļūtu mājā.

Liela banknote
Tikt galā ar finansiālajām grūtībām palīdzēs liela banknote. To Jaunā Mēnesī noliek uz palodzes un tad noslēpj vietā, kuru neviens cits nezina. Tā kļūs par magnētu finanšu plūsmai.

Nauda stūros
Vēl viens efektīvs finansiālais paņēmiens – Jauna Mēness dienā nolikt naudu telpas stūros, bet nākamajā dienā par to iegādāties nepieciešamās preces. Tādā veidā jūs iegūstat materiālo labumu no mājas enerģijas.

Paklanies Jaunam Mēnesim!
Septiņas reizes paklanīties pret Jauno Mēnesi – piesaistīt naudu. Lai gūtu peļņu, Mēness virzienā met sudraba monētu.

Būs iespēja piesaistīt naudu, ja Jauna Mēness dienā būs konkrēti plāni, bet labāk nesākt neko jaunu.

Ēteriskā eļļa
Vēl viens paņēmiens – iepilināt maciņā pilienu ēteriskās eļļas. Var vienu pilienu uzpilināt uz banknotes, lai padarītu to par naudas talismanu, vai arī samitrināt ar eļļu kādu skaistu monētu.

Aplaisti naudas koku!
Jauna Mēness laikā jāaplaista naudas koks, kas ne tikai rotā mājokli, bet ir arī materiālās labklājības simbols.

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Trīs horoskopa zīmes, kurām laiks no 20. līdz 27. jūnijam būs burtiski pasakains

Pandēmijas horoskops. Ko ārkārtējā situācija iemācīja katrai zodiaka zīmei?

COMMENTS

Pievienot komentāru