TESTS. Izvēlies dāvanu un uzzini, kāds būs Jaunais gads!

Izvēlies vienu no dāvaniņām un uzzini, kas gaidāms 2020. gadā. Koncentrējies, ieklausies intuīcijā – tā pateiks priekšā, kurā sainītī slēpjas pareģojums tieši tev.

1. Iepatikās pirmā dāvana? Lieliskas ziņas – nākamgad tevi gaida veiksme naudas lietās. Parādīsies jauni ienākumu avoti, vari sākt savu biznesu. Vari laimēt loterijā vai atgūt sen aizdotu naudu. Galvenais – nezaudē galvu un izturies pret jaunajām finansiālajām iespējām saprātīgi, jo naudai piemīt tendence ātri iztērēties. No otras puses, to vēlams saprātīgi ieguldīt, nevis slēpt “skapītī”. Vari izveidot noguldījumu kontu, lai uzkrātu līdzekļus nākotnei.

LASI VAIRĀK. Piecas horoskopa zīmes, kurām 2020. gadā jābūt piesardzīgām. + Vēl trīs horoskopi jaunajam gadam!

2. Otrā dāvana nozīmē labus jaunumus. Varbūt jau ilgi gaidi kādu svarīgu tālruņa zvanu? Šī izvēle arī liecina, ka jaunajā gadā gaida produktīvas sarunas vai jauni sakari. Visi sarežģītie jautājumi veiksmīgi atrisināsies.

3. Trešā dāvana pareģo daudz patīkamu notikumu un pozitīvu pārmaiņu. Ja jau sen vēlējies kaut ko mainīt savā dzīvē, 2020. gadā vari droši rīkoties. Jebkurā lietā tevi pavadīs veiksme, šķiet, liktenis pats vadīs tevi pa pareizo ceļu. Tomēr jābūt piesardzīgam, jo Fortūna ir kaprīza dāma.

LASI VAIRĀK. Laimes horoskops 2020. gadam. Slavenais Globa prognozē pasakainu gadu trīs zīmēm

4. Ja izvēlējies ceturto dāvanu, tev jāzina, ka Žurkas gadā var viegli pakāpties pa karjeras kāpnēm. Esi drošs, ka tavi pūliņi un ieguldītais darbs tiks dāsni atalgots. Iespējams, tu saņemsi ilgi gaidīto paaugstinājumu vai kolektīva atzinību. Var būt, ka vispār aiziesi no iepriekšējās darba vietas un sāksi savu biznesu.

5. Tevi ieinteresēja piektā dāvana? Labas ziņas: nākamais gads tev paies mīlestības zīmē. Tās var būt jaunas attiecības vai senas mīlestības atdzimšana. Bet var arī gadīties, ka ar jaunu spēku iedegas dzirkstelīte attiecībās ar pašreizējo partneri. Mīlestības zīme var arī pamudināt izveidot jaunu ģimeni vai laist pasaulē mazuli.

6. Sestās dāvanas izraudzīšanās liecina par skaistiem ceļojumiem vai attālumu pārvarēšanu. Tas var būt izdevies atvaļinājums, par ko jau sen sapņoji, vai veiksmīgs darba brauciens. Var ierasties arī kāds tuvs cilvēks, kurš šobrīd dzīvo tālu.

Avots: “Brainum”

COMMENTS

Pievienot komentāru