Laimes horoskops 2020. gadam. Slavenais Globa prognozē pasakainu gadu trīs zīmēm

Daudz reižu dzirdēts, ka garais gads nes līdzi vairāk problēmu nekā labu notikumu. Bet slavenais astrologs Pāvels Globa vēlas skeptiķus pārliecināt par pretējo. Saskaņā ar viņa prognozi trīs zodiaka zīmes kļūs patiesi laimīgas tieši 2020. gadā.

Auns
Jau pašā 2020. gada sākumā Auns jutīs iekšējās enerģijas pieplūdumu, un tā ļaus viegli īstenot senus sapņus. Īpaši, kā norāda astrologs, tas var būt saistīts ar kādu senu draudzību, uz kuru jāpaskatās citām acīm. Tieši šis cilvēks vienmēr ir bijis blakus gan bēdās, gan priekos, tikai Auns nav pamanījis, ka viss nav tik vienkārši.

Lūk, šī draudzība pēkšņi sāks pārvērsties romantiskās attiecībās, kas gada laikā ļaus Aunam iestūrēt laulības ostā.

Lauva
Nākamais gads dāvās Lauvam daudz jaunu emociju un ceļojumu. Ne visi braucieni būs uz kūrortu, iespējams, Lauvam nāksies veltīt laika darba braucieniem tepat Latvijā vai uz ārvalstīm.

Jebkurš no šiem braucieniem var nest Lauvam finansiālu veiksmi. Faktiski tas apgriezīs Lauvas dzīvi par 180 grādiem! Ja vēl ņem vērā Globas prognozi, ka Lauvu jaunajā vietā gaida arī kāda satraucoša tikšanās, 2020. gads viņam varētu būt patiesi laimīgs.

Mežāzis
Mežāzi nākamajā gadā gaida izturības pārbaude – šī vārda labajā nozīmē. Viņš jau ilgāku laiku ir vēlējies plašākai sabiedrībai parādīt savus talantus. Un, lūk, pienākusi tāda izdevība.

2020. gadā saskaņā ar Globas prognozēm Mežāzi gaida iespēja īstenot vērienīgus projektus, kas to pacels gluži jaunā dzīves līmenī.

Strādīgo un neatlaidīgo Mežāzi grūtības nebaida. Un astrologs ir pārliecināts – tev viss izdosies!

Avots: “Newsyou.info”

LASI VAIRĀK!

Izvēlies dāvanu un uzzini, kas tevi sagaida 2020. gadā!

TESTS. Izvēlies skaitli no 1 līdz 8 un uzzini, kāds tev būs nākamais gads!

Kā naudas lietās veiksies 2020. gadā? Astrologu prognoze katram mēnesim

COMMENTS

Pievienot komentāru