TESTS. Izvēlies eņģeli un uzzini, par ko sapņo tava dvēsele

Uzmanīgi ieskaties šajās trīs kārtīs. Viena no tā burtiski kā magnēts piesaistīs tavu skatienu un izraisīs kādas īpašas sajūtas. Tā arī ir “tava” kārts. Tajā slēpjas eņģeļu vēstījums tieši tev.

Esi gatavs saņemt savu vēstījumu? Tad paskaties uz burvju kārtīm no Taro kavas. Par tās spēku stāsta leģendas, bet tomēr tā ir spēle – kā tādu to arī jāuztver.

Pirms skatīšanās kārtīs pārliecinies, ka neesi uzdevis nekādu īpašu jautājumu. Tev vienkārši jāskatās uz kārtīm ar eņģeļu attēliem.

Rudmatainais eņģelis
Tevī ir daudz mīlestības. Atklāj to citiem. Nejautā sev, kur var atrast mīlestību, kur atrast to, ko vēlies, bet jautā sev – kam varu atdot savu mīlestību, kuram tā ir visvairāk vajadzīga? Dāvā mīlestību, un viss tev būs.

Tumšmatainais eņģelis ar zilajiem spārniem
Ieklausies sevī, ieskaties zīmēs, kuru ap tevi ir tik daudz. Dvēseles dziļumos tu zini, kurš no ceļiem ir pareizs. Viss, kas tev vajadzīgs, ir drosme.

Gaišmatainais eņģelis ar rozēm
Tev bijis sarežģīts laika posms, bet tagad tas beigsies. Visas tavas izvēles un lēmumi ir pareizi. Tu iegūsi savu balvu, kad pienāks laiks. Šobrīd ļaujies uzplaukumam.

Avots: Esotericblog

Pievienot komentāru