TESTS. Izvēlies jaukāko pāri un uzzini, ko tas liecina par tavām attiecībām!


Pie katra cilvēka laime atnāk citādi, tieši tāpat arī harmoniskas attiecības var būt dažādi, galvenais, lai tu atrastu savu īsto cilvēku.

Izvēlies, tavuprāt, simpātiskāko pāri un lasi, ko tas vēsta par tavām attiecībām!

Ja izvēlējies pirmo pāri
Ideālās attiecībās tev nepieciešama kaisle. Vēlēšanās. To tu uzskati par prioritāti vīrieša un sievietes attiecībās. Bez uguns tās vairs nav attiecības, bet parodija par pāri.

Tu esi pārliecināts, ka vīrietim un sievietei vienam otru jāmīl emocionāli un arī fiziski jātiecas vienam pie otra. Tikai tad attiecības būs patiesi ciešas un patiesas!

Ja izvēlējies otro pāri
Ideālas attiecības tev, visticamāk, ir modelis, kurā vīrietis dievina sievieti, bet sieviete ļauj sevi mīlēt un ir par to laimīga. Abpusēja mīlestība nav gluži tas, ko tu gaidi no attiecībām.

Vīrietim jāiekaro sieviete, jānodrošina ar visu nepieciešamo, jālolo un jāsaudzē viņa. Bet sieviete radīta, lai būtu laimīga. Tev pievilcīgs šķiet tieši šāds modelis, vai pareizi?

Ja izvēlējies trešo pāri
Tev ideālas attiecības nozīmē dievināt savu mīļoto cilvēku. Spēcīgu, cēlu, savas sievietes aizstāvi, kurš to dievina, mīl un novērtē.

Vīrietis saudzīgi izturas pret savas otrās pusītes jūtām un prot saudzēt šīs augstās jūtas. Tieši šādas attiecības ir saprotamas un pieņemamas cilvēkiem, kas izvēlējās trešo pāri!

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS. Izvēlies koku un uzzini, kas tev dzīvē palīdz!

TESTS. Izvēlies lādi un uzzini, cik atklāts cilvēks esi!

TESTS. Izvēlies dūrainīti un uzzini, vai tava vēlēšanās piepildīsies!

COMMENTS

Pievienot komentāru