TESTS. Izvēlies koku un uzzini, kas tev dzīvē palīdz!

Ilgi nedomājot, izvēlies vienu no četriem kokiem un uzzini, kura īpašība tev dzīvē palīdz visvairāk.

Pirmais koks
Tu proti pacietīgi gaidīt, risināt problēmas, pārvarēt šķēršļus, sasniegt vēlamo rezultātu, rīkoties izšķirīgi, ja tas nepieciešams. Tev dzīvot palīdz mērķtiecīgums.

Otrais koks
Tu esi radoša personība, tu viegli iemācies jaunas lietas, tev nepatīk īgņoties un žēloties par dzīvi. Tu gandrīz vienmēr esi pozitīvi noskaņots un proti kontrolēt savas emocijas un domas. Tu neieciklējies uz neveiksmēm. Tev palīdz dzīvot pārliecība par saviem spēkiem un pastāvīga cerība uz pozitīvu iznākumu.

Trešais koks
Tu esi jūtīga personība. Tu proti sajust citu cilvēku stāvokli pēc žestiem, mīmikas, balss, frāzēm. Tu esi labs psihologs, un tevi ir grūti apmānīt. Tu jūti melus intuitīvā stāvoklī. Tu vairāk uzticies savām izjūtām nekā kāda iesniegtiem faktiem – un tieši šī īpašība tev palīdz dzīvot.

Ceturtais koks
Tu esi piesardzīgs cilvēks, kuram nepatīk tukšas sarunas un kurš prot visu izdarīt līdz galam. Ļoti rūpīgi tu izturies pret naudas lietām. Tavas spējas nodrošināt maksimālu komfortu ar minimālām izmaksām un tavs praktiskums tev palīdz dzīvot.

Avots: “Gornica”

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS “Brīnumu eglīte”. Izvēlies svētku eglīti un uzzini, kas gaidāms 2020. gadā!

TESTS. Izvēlies lādi un uzzini, cik atklāts cilvēks esi!

TESTS. Izvēlies Jaungada simbolu un uzzini, kā tev dzīvē pietrūkst!

COMMENTS

Pievienot komentāru