TESTS. Izvēlies kārti un noskaidro savas dvēseles slēptās vēlēšanās!

Izvēlies vieno no trim kārtīm, vadoties tikai pēc intuīcijas, un uzzini, pēc kā ilgojas tava dvēsele.

Pirmā kārts. Līdzsvars

Ja izvēlējies pirmo kārti, tas ir tāpēc, ka tava dvēsele visvairāk tiecas atrast līdzsvaru un patiesumu it visā. Tu esi cilvēks, kurš vienmēr vadās pēc patiesuma un morāles principiem.

Tavai dvēselei vajadzīga zināma stingrība, bet tā alkst, lai tu to sajustu.

Tavas dvēseles lielākā vēlēšanās – kaut tu atvēlētu kaut nelielu telpu savām patiesajām jūtām un spēcīgākajām ilgām.

Protams, tas nenozīmē, ka tev pilnībā jāmaina dzīvi. Panākumu atslēga ir līdzsvars. Parūpējies par to, kas tev ir, bet ļauj sev arī ieklausīties savā sirdī bez bailēm!

Otrā kārts. Panākumi
Dziļi sirdī tu zini, ko vēlies: panākumus. Tu ļoti ilgojies pēc veiksmes savā jomā, lai citi par tevi sajūsminātos un tevi cienītu. Tu to zināmā mērā sasniedz katru dienu: apkārtējiem cilvēkiem ir lielisks viedoklis par tevi, viņi tevi uzskata par vērtīgu personību.

Problēma ir tajā, ka bailes traucē spert vēl vienu soli. Tu zini, ka vari īstenot šo sapni, ja riskēsi, tu zini, ka tev ir spējas, talants un līdzekļi, bet…

Tev uz laiku jāliek pie malas visi “bet” un jādodas pakaļ tam, ko gribi iegūt.

Galu galā tu gribi panākumus visos punktos, bet tas, kurš neriskē, nevinnē. Pusceļš nepadarīs tevi laimīgu.

Trešā kārts. Brīvība
Ja izvēlējies trešo kārti, tas ir tāpēc, ka tu esi cilvēks, kurš jūtas nokļuvis savas sirds lamatās. Iespējams, tā ir tava ģimene, draugi, pienākumi… Vai viss kopā! Bet tu jūti, ka pārāk daudz rūpējies par citiem un pārāk maz – par sevi.

Tu esi cilvēks, kurš vienmēr novēl labāko citiem. Tu arī jūties par visiem atbildīgs: ja mīļotais cilvēks jūtas slikti, tu domā, ka tavs pienākums ir likt viņam justies labāk.

Tā tu visu dzīvi centies palīdzēt visiem un saņem maz atalgojuma par savām pūlēm. Pienācis laiks padomāt arī par sevi. Tev jāizvirza prioritātes, jo galu galā dzīve ir viena. Un tev ir tiesības būt laimīgam pašam savā veidā.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru