TESTS. Izvēlies kārti un uzzini pareģojumu 2020. gadam!


Izvēlies kārti, vadoties pēc intuīcijas, un uzzini, ko tev sagatavojis 2020. gads. Tici brīnumiem – un tie notiks!

Pirmā kārts
Ja izvēlējies šo kārti, Jaunajā gadā gaida pārticība un iespēja uzlabot savu materiālo stāvokli. Tas nesīs laimi un veselību. Kārts pareģo, ka pienācis laiks baudīt neatlaidīgā un smagā darba rezultātus. Tas var būt paaugstinājums darbā vai stabilitāte un laime mājas dzīvē.

Otrā kārts
Tiem, kuri izvēlējās otro kārti, 2020. gads nesīs attīstību un iedvesmu. Šī kārts ir burtiski piesātināta ar enerģiju, kas ļaus gāzt kalnus, lai sasniegtu izvirzītos mērķus. 2020. gads nodrošinās ātru izaugsmi, visas tavas idejas tiks sadzirdētas un īstenotas. Tev pienācis ražīgs laiks. Galvenais nesteigties un saglabāt enerģiju, lai radoši neizdegtu.

Trešā kārts
Trešā kārts nozīmē, ka 2020. gads nesīs daudz dzīves enerģijas un atklāsmju. Tu gūsi dzīves spēku un veselību, pārliecību un skaidrību. Visas tavas vēlēšanās piepildīsies.

Ceturtā kārts
Ja izvēlējies ceturto variantu, 2020. gads būs saistīts par personisko spēku un rīcību. Šī kārts sniedz varenu un neierobežotu enerģiju. Liec lietā visus savus talantus, rīkojies, jo dzīve sniegs daudz iespēju. Galvenais nesēdēt rokas salikušam. Iztēlojies sevi kā tīģeri – pārņem tā grāciju, veiklību un elastību visu jautājumu risināšanā. Nebaidies sākt. Tev pieejams visu četru stihiju spēks. Liec to lietā!

Avots: “Esotericblog”

COMMENTS

Pievienot komentāru